Monday, October 10, 2011

Garden of Eden - Tak Payah Baca Pun Tak Apa

Garden of Eden adalah... Aku malas nak cerita. Google sendiri.

Apa yang aku nak utarakan ialah tentang Tadika Eden. Simbolik nama tadika ini dan perhubungannya dengan Garden of Eden, bolehlah kau fikirkan sendiri sebab aku malas nak cerita.

Aku pasti kamu pernah terserempak dengan tadika ini. Ada beberapa cawangan yang aku pernah nampak di sekitar Selangor. Di mana lokasinya, carilah sendiri. Aku malas nak cerita.

Persoalannya sekarang ialah : Ada tak cawangan Tadika Eden di Negeri Sembilan?

Kalau ada, mungkin akan berlaku perbualan sebegini :

"Selamat datang ke Tadika Eden!"

"Tadika ini bukan Ekau yang punyo!"

"Tadika ni Tadika Eden la!"

"Bukan! Tadika ni bukan Ekau punyo! Eden tak pecayo!"

Ha, menyesal tak baca?

Tata.

62 comments:

hurrr said...

bodoh

Jebon said...

Tengs

Idati Malek said...

hahaha...tak penah menyesal pun bca :P

azurin ramli said...

ahaha.tetap lawak jebon.aku tetap myokong kau.muhaha

salwa ismail said...

lawak.

SUXX said...

hahaha, ko mmg lasak bab endingkan story. jarang buat org gagal gelak.

mrazmri said...

haha. klkr

♛ dja sukhri said...

heh.. eden da kate, ekau memang pandai wat lawak..

naziyatul fatihah said...

anak mat nor dan post entry...

lawak :D

Juno said...

tak pernah menyesal.

Niza Romli said...

haha...saya tak nyesal pom!

Zulfahmi said...

Dah agak dah~

marina anakcikbob said...

kambeng.

anamizu said...

FAIZAL HUSSEIN ke
yg ckp tuh weh? :P




luv,
cik ana

Darus Interferon said...

aku selalu confuse penulis ni dengan adik dia. aku syak orang yang sama.

hehe.

lawak sama. satu family katakan

Suraya Nordin said...

jebon, kalo kat tmpt aku org pgil ni lawak jeno.n simboliknye ble bdk jeno tu wat lawak cmni sume org angkat dua2 tgn ke atas
*sambil angkat tangan*

weed something out said...

dem! haha

dina said...

eden memang raso nak blasah ekau!


hahahaha

Suraya said...

KELAKAR SENAGAL. HEHEHEH:)N best!

gossip girl said...

hahaha... klakar gila!

RinnAzrinah said...

jebon..jebon... skali update... wat aku sakit hati.... nak tunggu ko update punye laa lama....

kelembaimalang said...

mmg mcm siak ko punye entry kan

_ misteri long piah_

Izdiyani Musawir said...

omg baru update, rindu nak baca entry kau

lagenda budak hitam said...

jomput hantor anak ekau ke tadika eden yo....

TanpaGraviti said...

Hahahahaha..gelak terkekeh2 aku baca entry ni..macam besa, jarang aku tak tersenyum lepas singgah sini.

Ps: selalu2 la update, Jebon.

fhmk-- said...

lame kot xbace blog ni. rindu aku teringat zaman highschool dok skodeng blog ni :D

Miss Y and Her World said...

sengal wei. lempang kang. hahaha!!!

sambalgesekanaknogori said...

TADIKA itu EDEN yang Punyo...hua..hua..hua...jebon..jebon...ingatkan dah lupo an blog ni hah..almaklum..dah ado belog baru kan????...

che mon said...

saya sebagai bekas pelajar tadika eden SS14 berasa amat tersinggung dengan penulisan ini. LOL.

Anonymous said...

kejang otot perut

Aki said...

songal..

sarah said...

wakakaka xD Tengs hapdate!! ~

Dhiya Fariza said...

HAHAHAHA!

Lya Colours said...

haha oleh itu bila masuk n9 kene la tukar nama tadika tu

Anonymous said...

jebooonnn!
buat la post macam mane pun aku tetapppp bacee haha

Anonymous said...

serius rindu

FadzilMonorov said...

gelak kedua (selepas zizan raja lawak) hari ini! LMAO!

sarah said...

jebsssssss~ hapdate lah lagi!!~ hahaks!!!!~

matamatahalfrunt said...

sangat menyesal.

Ahmad Tongkeng said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

berjanggut, janggut pon jadi uban, uban pon dah gugur tunggu jebon update -_-

Ahmad Tongkeng said...
This comment has been removed by the author.
abah khalisha said...

hehehehe..

Ooosa said...

Orang rembau memang bahlol mcm kj.

Nama ko sape? KJ..

Ooo sama la den..

najwa aminah abas said...

hahahaha.... amenda sial! haha

Anonymous said...

jebon, please come back.write more.

Anonymous said...

tahun ni kau menulis 3 entri! amazinggg! #sarcasm

gembira said...

jebon,ur back!!aku lmbt nmpknya...

miss no right said...

blog kau sgt awesome. setiap post kau aku dah baca. and kalau boleh aku nak kau update hari hari. supaya aku boleh gelak hari hari. ini serius. kbai.

Nana said...

sengal la labiii

Nana said...

sengal la labiii

El-Janna said...

keh98987 eden punyo!!

cik non said...

lama nak tunggu ko hapdate. apa apa pun tetap lawak kau tetap cool la jebon! hahahahaha

Chic Mont said...

mana nak click like..?

Anonymous said...

Terbaikkkk arr......

hanny said...

hahaha...lawak tol lah..sampai kuar air mato aden ni kotawo..

Henry Siringoringo said...

Artikelnya sangat bermanfaat dan sangat membantu banyak orang..
Tetap Beri yang bermanfaat untuk kita semua..

Jangan lupa kunjungi juga blog saya..
http://ensiklopediaanak.blogspot.com

syazaishahani said...

hoho.. menyesal x sudah

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)

Nazirah Najib said...

haha.tak nyesal pun


nazirahnaj.blogspot.com

vigrx plus said...

CENTRAL VITALITY GROSIR OBAT KUAT DAN OBAT PEMBESAR Mr.PENIS

KAMI HADIR UNTUK MENGATASI DAN MENYALURKAN KEBUTUHAN HASRAT SEKSUAL ANDA

AGENT OBAT PERKASA

VIAGRA USA

CIALIS ENGLAND

LEVITRA

MAXIMUM POWER

MAXMAN KAPSUL

AGENT OBAT PEMBESAR PENIS

VIMAX CANADA

VIGRX PLUS

VMEN PLUS

KLG PILLS

AGENT OBAT PERANGSANG CEWEK

AGENT OBAT PEMBESAR PAYUDARA

AGENT OBAT PERAPAT VAGINA

AGENT OBAT PENINGGI BADAN

AGENT OBAT TELAT BULAN

agen ALAT BANTU SEX

HUB : 081262888884

SMS : 087868614349

PIN : 2B2A095B - 5717F5A9

WEB : www.diperkasa.com

TERIMAKASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA DAN SELAMAT UNTUK BERBELANJA DAN BUKTI SENDERI


JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA