Wednesday, August 24, 2011

Saja-Saja. Tak Bermakna Aku Tak Rindu Tempat Ni.

http://kisahjuno.blogspot.com/

28 comments:

ENCIK TIKUS said...

kau tuweet aku hari tue kata nak update panjang-panjang ? ini jea ? kakakaka

the hun said...

aku bakar jugak blog si jebon ni karang..

Encik Akmal said...

followed

i'd be glad if u call me Ririen said...

theJebs!! ure backk!!

bighagenjo said...

apa ni jebon. lempang kanggg

Muntos said...

entah!

Jebon said...

Itu blog baru aku la! Korang ni!

PENCONTENG said...

kelas kau jebon. dah ada dua blog!

Aki said...

mahahhahah..suke2.. ;D

Lucifer said...

peh.

PK said...

ahh!! tukar-tukar pulak..temat ni rasa lebih kelas. macam maria punya kelas.

syapieces said...

sampei ati kamu jebon wat aku cani... sampei ati kamuuuuu. dah aku nak gi wat ketupat.

zahirlunatik said...

semenjak jadi pelakon ni kemain busy la tu

Along said...

Mengapakah itu saja?!!

*baca komen*

Owhhhh...dah tukar alamat...ok, ok.

Kasmawati Jaafar said...

aku tetap suka kau!

weed something out said...

calit skit!

crazy_labelle said...

i miss u so much bebeh

Husna Lana said...

finally, jebon update jugak ! :D

Sue Anna Joe said...

You ni nak buat banyak-banyak blog. Lepas tu, rasa serba salah sebab yang satu ni di anak tirikan nanti. Lepas tu, nak tulis entri la konon, nak make up to the blog yang di anak tirikan. Tapi tak tau apa nak tulis, so, jadikan draft. Lepas tu, dah banyak sangat draft. Huh.

Dah jangan break lama sangat menulis kat blog baru, nanti jadi macam cuti sekolah lama sangat, lepas tu balik sekolah tangan dah keras tak reti nak tulis dah.

syapieces said...

jebon! nak la taw blog baru kamu tu ape. aku tatau pape ponnnnn........

Eena Arrina said...

ahaks..kelakarla blog anak matnor ni.sekarang dh umo bper ek dia?

Anonymous said...

YAAAY you're back! :D

RoyRMY said...

lorrr... pendek ni je?...

Addam Juhari said...

update ar manyak agik Jebong!

^faRah^ said...

windu ngn tulisan ko...

**::CIKNUURUL::** said...

rindu

Anonymous said...

Où et qu'est ce que je dois faire? Et quel est le coût?.

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)