Wednesday, August 24, 2011

Saja-Saja. Tak Bermakna Aku Tak Rindu Tempat Ni.

http://kisahjuno.blogspot.com/

30 comments:

ENCIK TIKUS said...

kau tuweet aku hari tue kata nak update panjang-panjang ? ini jea ? kakakaka

the hun said...

aku bakar jugak blog si jebon ni karang..

Encik Akmal said...

followed

i'd be glad if u call me Ririen said...

theJebs!! ure backk!!

bighagenjo said...

apa ni jebon. lempang kanggg

Muntos said...

entah!

Jebon said...

Itu blog baru aku la! Korang ni!

PENCONTENG said...

kelas kau jebon. dah ada dua blog!

Aki said...

mahahhahah..suke2.. ;D

Lucifer said...

peh.

PK said...

ahh!! tukar-tukar pulak..temat ni rasa lebih kelas. macam maria punya kelas.

syapieces said...

sampei ati kamu jebon wat aku cani... sampei ati kamuuuuu. dah aku nak gi wat ketupat.

zahirlunatik said...

semenjak jadi pelakon ni kemain busy la tu

Along said...

Mengapakah itu saja?!!

*baca komen*

Owhhhh...dah tukar alamat...ok, ok.

Kasmawati Jaafar said...

aku tetap suka kau!

weed something out said...

calit skit!

crazy_labelle said...

i miss u so much bebeh

Husna Lana said...

finally, jebon update jugak ! :D

Sue Anna Joe said...

You ni nak buat banyak-banyak blog. Lepas tu, rasa serba salah sebab yang satu ni di anak tirikan nanti. Lepas tu, nak tulis entri la konon, nak make up to the blog yang di anak tirikan. Tapi tak tau apa nak tulis, so, jadikan draft. Lepas tu, dah banyak sangat draft. Huh.

Dah jangan break lama sangat menulis kat blog baru, nanti jadi macam cuti sekolah lama sangat, lepas tu balik sekolah tangan dah keras tak reti nak tulis dah.

syapieces said...

jebon! nak la taw blog baru kamu tu ape. aku tatau pape ponnnnn........

Eena Arrina said...

ahaks..kelakarla blog anak matnor ni.sekarang dh umo bper ek dia?

Anonymous said...

YAAAY you're back! :D

RoyRMY said...

lorrr... pendek ni je?...

Addam Juhari said...

update ar manyak agik Jebong!

^faRah^ said...

windu ngn tulisan ko...

**::CIKNUURUL::** said...

rindu

Anonymous said...

Où et qu'est ce que je dois faire? Et quel est le coût?.

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)

vigrx plus said...

CENTRAL VITALITY GROSIR OBAT KUAT DAN OBAT PEMBESAR Mr.PENIS

KAMI HADIR UNTUK MENGATASI DAN MENYALURKAN KEBUTUHAN HASRAT SEKSUAL ANDA

AGENT OBAT PERKASA

VIAGRA USA

CIALIS ENGLAND

LEVITRA

MAXIMUM POWER

MAXMAN KAPSUL

AGENT OBAT PEMBESAR PENIS

VIMAX CANADA

VIGRX PLUS

VMEN PLUS

KLG PILLS

AGENT OBAT PERANGSANG CEWEK

AGENT OBAT PEMBESAR PAYUDARA

AGENT OBAT PERAPAT VAGINA

AGENT OBAT PENINGGI BADAN

AGENT OBAT TELAT BULAN

agen ALAT BANTU SEX

HUB : 081262888884

SMS : 087868614349

PIN : 2B2A095B - 5717F5A9

WEB : www.diperkasa.com

TERIMAKASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA DAN SELAMAT UNTUK BERBELANJA DAN BUKTI SENDERI

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA