Monday, July 6, 2009

Khas Buat Dayana R, Zakartul, Nurul M, Umie O Dan Sesiapa Yang Membaca

Dan of course, the other half.


Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

89 comments:

mud said...

aku nak nama aku first
tapi tak apa lah
besok aku p jabatn pendftaran
tukar nama jadi Dayana R

senyuman dari saya -_-

StingRay said...

heh...x da cerita best dah ke?

Water Lily said...

Walau nama tak disebut,terima kasih untuk lagu ini.

*mood tengah sedih sob..sob*

yang membaca blog anak mat nor diam-diam dan kadang-kadang :)

kak Lily

Inora Putri. said...

suke lagu ni. mase first dengar kat cite my girl 2. no no buklan my gurl yang korea tuh, my girl omputeh. aww memories. =D

iYda Juhar said...

owh.

AKURO SAN said...

saya tengok video nih, saya tak gelak... Tetapi saya pula yg kena gelak dengan kakak saya yang masuk ke bilik saya tanpa mengetuk pintu, terus jer menjengah muka kat monitor komputer saya lalu berkata,
"EH, TENGOK CHARLIE CHAPLIN? APER KO DAH TAK DER BENDA LAIN KER NAK TENGOK? KAH..KAH..KAH.."

Hampeh! dah masuk bilik org tak ketuk pintu, gelakkan org pulak... biarlah aku nak tengok charlie chaplin... bukan porno pun... haish~~~

Kz said...

Micheal Jackson pun penah record lagu ni. Lgu "smile"

cahaya said...

bro..

tangkap leleh la.. heee.. keeep it up k?!! adios amigoS!

Anonymous said...

tersentuh jiwa ku.... me n baby in my tummy are smiling rite now...=))) thx jebon sbb dh mula start update blog... update lg byk2 nye!! n smile alwayss!!!!

siti murni said...

senyum tu kan sedekah...:-)

pretty party said...

it makes me calm

Pak Chu Car (Apih) said...

hoh japeleno :P

Anonymous said...

aahh. i cant stop thinking about Michael Jackson when i hear this song.

R.I.P MJ ;(
Payers goes to the family especially Paris, Prince and Blanket.

Upcoming Big Day said...

Brooke Shields cakap td, nih all time fave song Jacko. Lu memang tau ke beb..??

kopikopi said...

jebon,i was not in a gud mud bile aku open ur blog...tp bile aku tgk video klip ni,its relly meaningfull...(ye ker??i guess so)...hey!! u make me smile all my way lh...oookies..choww..

linkampo said...

aku nampak ko dalam tv semalam..hahahahahah

Anonymous said...

....the other half? could that be the reason for the lack in updates? ;)

sha mamai said...

jeb0n..
thanx cz update..
lirik lagu tue
mmg bt0l..;)

Anonymous said...

Anda nampak kurus n resfreshing. Mz b coz of d long hiatus. Tahniah

Anonymous said...

Aku terus senyum tersedu sedan dengar lagu ni, ha, macamana? Tak sangka nyah, jiwang kau berasas, walaupun nama aku kedengaran lucah.

Anonymous said...

bosan la kau jebon kebelakngan ini.

cuba update yang best skit.

Daniel Ideris said...

such a lovely tune from Nat King Cole. thanks for sharing Jebon.

linkampo said...

kecewa dengan ko jeb..mana ko pegi??

Anonymous said...

Jebon bz ngan IMPIAN kot...

" Hai Nik!" :)

Anonymous said...

jebon..kau da takde idea da ke nak tulis?

adakah kau sudah kehilangan taring untuk memancing minat pembaca blog kau yang setia?

=p

Pilin said...

try to listen to kokokaina's version
*swoon*

miss bla bla said...

weh jeb ko ni pehal skang??
bz ke??
update la yg best2 sket..
eh follow aku balik..

she_mah said...

jebon u ni yang berlakon dalam cte impian tu kan?patut la busy jer.
neway, suka dengan watak u as 'nik'... :)

post ni lepas tengok siri terbaru illyana..dan teringat mane penah tengok nama J**** md nor yg mmang familiar..

:D

Weed and Bandages said...

hang busy buat apa jebon oi! mengalahkan wedding planner saja.
hehe

hEMoHemO87 said...

jebon,bile nk update lg??suke la bc tulisan2 jebon ni..boleh buat ubat hr2 duka..

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]

lumut said...

seyes ke jebon ni "nik" dalam impian tuh?waahhh!!!!

aku suke!

atiqah said...

babe, how about an update? :)

mOOn said...

aku tesenyum je skunk nie klo tengok impian. pas tu lam hati. "owh.. cam nie ke jebon tuu"..hahaha.

syaf said...

tumpang lalu...
singgah2 my blog...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

–•-•»(¯`·.¤ºo.§ñ¡þ€®.oº¤.·´¯)«•-•– said...

aku nengok gambo raya lama ko ngan hanis... hahah tak bleh bla laa... ko potong rambut masa pakai helmet ker wak... camner pun ko tetap comei dimataku ...

sambalgesekanaknogori said...

memang sah hang sibuk dengan impian ilyana nih.Tapi plz junad weh..updated lah hah....windu nak baca citer kamu...

Kedai Online Saiful said...

apsal jarang-jarang ko update blog bro??tapi ko punyer readers boleh tahan ramai.

Mad Maureen said...

sapa the other half tu??

adottbusuk said...

yep, sape other-half tuh? wawawa~
*wink2*

hang nadim said...

salam bro...readers ko ramai laa..ramai peminat ko ni yer..

Anonymous said...

anak mat nor,

maka aku rasa di dalam gambar ini, yg ditengah itu adalah engkau. Wallahualam.

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/baru/tizzakiah.jpg

penyelamat dunia said...

baghu nak start ikut blog awak dah tak mengapdet :/

joegrimjow said...

pahamkan

Anonymous said...

jebon dh berlakon balik.. saksikan jebon di tv3 stiap selasa jam 11 mlm

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

siputturbo said...

lame jebon tak apdate blog nie. ade projek juta juta ke

Anonymous said...

mane jebonnnnnnnnn

SleePy LyaNa said...

nik!update plz =)

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

huhu..niway,anda dijemput hadir ke blog saya..kehadiran anda amat dihargai..!=D

AmirAsyraf said...

update dgn pntas...

Miss Shareeda said...

Aku rindu tulisan kamu..

fyziviruss said...

cuti raya ker xupdate blog pn

Anonymous said...

Askum, x sangke plak awak ni yg b'lakon cite sunsilk 2.. Nape lame x update blog.. boring btol la..

Anonymous said...

dia cbuk berlakon citer impian...
2 yg xupdate blog..
lalala~~
post script:bg pihak jebon=))

Anonymous said...

skang bru aku paham nape diorang nak cari young sofia jane je.. (filem kami)huhuhuhuhuhu...

MISS FB said...

where art thou?

nurul said...

this is my fav song...love it..

Anonymous said...

jebs come back~! we miss u >.<

sambalgesekanaknogori said...

Jeb's...hari tu roadshow impian ilyana kat Giant..comey ko weh pakai tudung.....amik gambar tapi hang tutup mata dengan tangan lak...apa-apa pun,good luck k.Bila nak update blog ni?

Anonymous said...

woi jebon. hidup aku hilang seri tanpa tulisan2 ko tau x!!!

update lah weh. isk

Anonymous said...

jebon sebok roadshw impian eyyana laaa...

iSz said...

mana kamu jebs? sudah lama tidak meng"hapdate" page kamu ni. cepat hapdate!

It's LAila, not LEila said...

totally made my day

PiNk ButTeRfLy said...

i smile after listening to this song.
a good start for a good day.
i'm ur sist's fren btw.
hehe..

AzwaZynal said...

jebon kakak...bile mau update ni....

|arieza| said...

hapdet hapdet! hehehe :D

Anonymous said...

jebbbbbbbbb!!!!!!!!!!!! update..!!

Queen said...

elo2 tnye sket. ur birthday 24 mei 83 ke?

anisizatyA.J said...

update la jebonnnn!

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

oranglidi said...

apdet la weh.. sibuk benar lu skang.

iSz said...

hidup lagi ke tak blog ni? senyap je. lolx~

miss bla bla said...

Jeb ko mmg r, senyap je..x best r mcm nie..at least gtau r ko sibuk ke haper ke kan..update la wehh

Anonymous said...

Jeb..please update. Mana anak-anak mat nor yang lain, bagitau la apa dah jadi kat jeb..huhu

Anonymous said...

jebz...ples jeb plezzzzzz..........
hupdate laaa....

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Anonymous said...

PANAS SAIFULPADA 27JUN2008


http://www.ziddu.com/download/8465222/SAIFUL27JUN2008.doc.html

GAMBAR DARI ANWAR IBRAHIM CLUB(AIC) MEMBUKTIKAN SAIFUL MASIH BERKERJA PADA 27JUN2008 SELEPAS DAKWA DILIWAT PADA 26JUN2008..FIKIRKAN ?

dian said...

politik2.politik2.sy peminat baru anda.huu,baru je cuba2 blog

dian said...

ble nk update?xsbr.

Anonymous said...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar water pump[/url]

Anonymous said...

Is Bigfoot Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

Obi Wan Kenobi said...

helo,jom join n visit blog komuniti bola sepak ni di http://fantasifutbol.blogspot.com

Only4myKids said...

do precious your kid's smile while you still can. one day it will fade away... then we will start to miss them..

Cikgu Achique @ Ai said...

Dah dekat 8 bulan tak hapdet????Windu nak baca n gelak guling2...lu p mana jeb????

Anonymous said...

jebon.....
rindu ny..
bile nak hapdate..!!

miss adele said...

jebon kemana ko menghilang??

tunbegia said...

sungguh smile jer,

salamm,

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)