Monday, April 13, 2009

Pengumuman

Terkini : Buku sudah habis dijual. Permintaan ditutup mulai se... karang! Kepada sesiapa yang suruh aku e-mel (walaupun aku suruh kamu yang e-mel aku), sila periksa e-mel anda.

Setiap orang ada fantasi. Setiap orang ada impian.

Kepada semua orang yang bercita-cita untuk ada misai ala Datuk K atau A. Galak dan teringin menjadi seorang sugar daddy tetapi tidak kesampaian, aku boleh bantu kamu capai impian tersebut.

Belilah buku Perempuan Simpanan dari aku. Nescaya, dengan memiliki Perempuan Simpanan, kamu akan rasa seperti kamu ada misai ala Datuk K atau A. Galak dan diri kamu adalah seorang sugar daddy.

Mungkin.

Aku ada 30 Perempuan Simpanan (cakap dalam nada berlagak Zed Zaidi dalam drama Sembilu Kasih. Nota : Aku TERtengok Sembilu Kasih masa tu. TER. Serius. Tolong percaya)

Sesiapa yang mahu beli Perempuan Simpanan (barang baek punya) dari aku, sila hantarkan e-mel ke j.mohd.nor at gmail dot com.

Tiga orang yang aku dah paksa (ugut) suruh beli tu, jangan nak buat-buat lupa ya. I know where you live.

156 comments:

Anonymous said...

Berapa keping kulit kerang kah harga buku ini??

-Perempuan TERsimpan-

nik awin said...

tapi aku seorang perempuan..aku berminat utk membeli judul buku

"lelaki simpanan"

sila maklumkan jika sudah terbit..

p/s: kalau aku beli buku yg kamu iklan..aku terasa aku seorang kaum nabi luth..sonsang akidah aku

p/s n p/s: kalau aku ada bibik, boleh kah itu dikira 'perempuan simpanan' ???

FizA aLwi said...

rasenyer seperti mau buku sugar daddy cuz saye suke y manis jew.hikhikhik...

ridz said...

jebon, wife saya nak hasil nukilan kamu, jadi satu naskah untuk saya ya.

satu lagi jebon, bila kamu nak beri converse atau adidas size bayi untuk si comel, hahaha rasa macam jebon ada janji satu masa dulu. joking jek, ada masa datangla rumah hiburkan anak aku

yaya . said...

hasil nukilan jebon? takot ade kejutan lagi. seramm

Izuan said...
This comment has been removed by the author.
Izuan said...

Saya juga berminat untuk membeli walaupun tiada keinginan untuk menyimpan misai seperti Datuk K atau A. Galak. Ada jual kat MPH tak?

Pipiyapong said...

Sia-sia gua ada Perempuan Simpanan. Suruh buat teh pun tak boleh harap.

YeastIsDead said...

jebon, itu buku baper ringgit? aku nak korek tabung niehh

Jebon said...

Anon : Maaflah, kita tak ikut kiraan kulit kerang, canggih sangat. Hanya kulit ayam sahaja. Kalau kiraan kulit ayam, dalam 10 kotak snack plate KFC lah. Kalau ringgit, RM15 + RM5 (untuk urusan pos) :)

nik awin : ala.. lelaki simpanan belum ada lagi la.. kalau ada nanti aku chup kan yang ganteng untuk kamu satu. bibik yang belum berkahwin juga boleh dikira sebagai perempuan simpanan. habislah kau.

FizA aLwi : buku ni manis la ni. siap ada gambar cupcake ha..

ridz : kau adalah salah seorang dari 3 orang yang aku dah paksa beli tu lah. aku akan datang bawak kasut bayi dan buku! jangan risau abang ridz. aku tengah tunggu si zakartul tu free je ni. dia tu busy sangat. menyampah.

yaya. : buku ni memang buku seram. sebab tu cover dia warna pink. tak sesuai untuk yang lemah semangat dan yang ketinggian belum mencapai paras pinggang aku.

Izuan : Misai A. Galak tu misai cari makan tau izuan. lebih baik kau consider semula. buku ni takde jual kat MPH. beli je la dari aku. aku poskan kat kau. RM20 sahaja.

Pipiyapong : Cuba lu letak Perempuan Simpanan lu atas meja lepas tu lu cakap "Duduk situ diam-diam!", confirm dia ikut cakap lu. Percayalah cakap gua.

Jebon said...

YeastIsDead : Buku tu RM15 tapi dah dicampur dengan urusan pos jadilah ia RM20. Ha.. koreklah tabung kau mulai dari sekarang. Kalau tak cukup, korek pulak tabung jiran kau. Tau.

apei said...

sejak bila pulak lu into dengan internet marketing ni?

Roo said...

Jebon. I nak beli.

Jebon said...

apei : sejak dah 15 hari straight gua makan maggi. lagipun gua ada tulis dalam buku ni tapi gua lupa jual. gua nak bela ramai-ramai perempuan simpanan ni pun tiada gunanya.

Roo : Wokeh, email me your name and address eh :) Terima kasih.

.::jarjar::. said...
This comment has been removed by the author.
amywammy said...

mau beli!!email saya di:
amy_evd143@hotmail.com

mucho gracias

amywammy said...

mau beli!!email saya di:
amy_evd143@hotmail.com

mucho gracias

Anonymous said...

kat mph takde ke?

bila nk buat sesi sign2 buku, aiceh

ai said...

Jantan simpanan ade??

Jebon said...

.::jarjar::. & amywammy : Sila periksa email anda :)

Anon : kat mph takde la.. kalau nak beli, beli from aku la. aku pos kasi kau. sesi sign2 sudah diadakan. tapi akan diadakan lagi sekali pada 18hb nanti. aku tak dapat pergi, tapi writers lain ada la kut. panjang lebar jugak aku explain kat kau ni kan.

Jebon said...

ai : belum lagi :)

Ahmad Azrin Aziz said...

bagi la preview sket.. baru ada nafsu nk beli..

Anonymous said...

sy pun nak jugak.. bole jugak dibuat peneman di kala sunyi huhu..

zairulliati@yahoo.co.uk

ridz said...

aku nak autograph copy dari ko je jebon, postage 5 ringgit tu ko waive kan kay sebab ko buat C.O.D jek dengan aku kan, nnt aku buatkan roti bakar cicah kopi O bila ko datang.. hurung skali si zakartul tu ye, susah tul nak dapat y.b. sorang tu..

Khalid Zainal said...

kekhalid@gmail.com
aku nak satu, ada lagi kan

adilahalim ; said...

jebs.
mau jugak.
tapi nak bayar cenggane ntah ?

dilla_92 at yahoo dot com.

tengyu jebs. lebiu ah!
err,tak. aku bkn les.
sila terima kiss aku skarang.

;)

fatenhyde said...

mahu juga

fatenhyde@yahoo.com

peminat ko said...

jebs, kat pesta buku antarabangsa nnt ade jual x?...

Jebon said...

Ahmad Azrin Aziz : Malu la.. Kau tengok cover dia yang ada gambar cupcake tu kau tak bernafsu ke? Mustahil. :)

Anon : Check email anda :)

ridz : walaupun kau banyak songeh, tapi baiklah :) pasal zakartul tu, aku akan usahakan.

Khalid Zainal : Sila periksa email :)

adilahalim : kalau kamu mak nyah sekalipun aku terima juga kiss kamu. dah, check email :)

fatenhyde : baik bos. check email :)

Jebon said...

peminat ko : aku rasa ada. kau cari je di booth sindiket sol-jah ok.

husni said...

meh aku nak sebijik...

Jebon said...

huzz : bak mai alamat. harga dia RM20. bersamaan dengan USD20. heee..

husni said...

chet takde maknenye...

ni alamat i:

1400 University Ave
Apt 305
Riverside CA 92507

terima kasih daun keladi
balik nanti aku belanje kau mcd

an2blur said...

ok. i will email u now.

Anonymous said...

aku nak beli camne ye.ummm btol ke email tuh?ke camne ye aku agak bingung prosesnye

miss bla bla said...

kak bon aku pon nk buku tu..
(bc elok2,aku NAK bkn BELI)
ada x??
pangggg..
kak bon dh penampo aku??

Jebon said...

huzz : kedekut nak mampus.

an2blur : wokeh, dah reply. :)

Anon : kamu email la aku nama dan alamat kamu. nanti aku explain ok? j.mohd.nor@gmail.com

miss bla bla : uish! aku baru niat je, tiba-tiba dah ada bunyi penampo! haa.. takut kan? tak boleh main 'nak nak' je. kena 'nak beli'.

Dot. said...

Helo, aku mahu beli buku perempuan simpanan. Harap2 ada lah :D
kalau ada email aku yan eanaerkz@gmail.com

fezaL Mohd said...

menarikk!!!

Weed and Bandages said...

aku dah beli dengan si dilla. jumpa semalam. aku dah tau jantina hang. aku rasa kalau aku TER jumpa hang boleh dak aku buat buat TER luku pala hang? sebab dari nada perbualan tentang jantina hang, aku rasa hang agak cute.

macam jebon? ada brani?

Pikato ezorA said...

buku apa 2?

Kimi said...

buku ni sesuai ke untuk perempuan bukan simpanan berumur 20 tahun?

aina hazuani said...

dah email
harap ade lagi ok

sangat nak!

Johan said...

Jebon, btol ke bapak ko Arbo? Tolong rujuk post ni:

http://geniunist.blogspot.com/2009/03/anak-mat-nor.html

Igniz said...

napekah kene beli?buku apakah sebenarnya itu?

Igniz said...

jap2...kene ada cukup syarat ke nak beli buku ni? i mean..kene ada tali leher ke..kasut branded ke...kereta berjenama adidas ke...hihi:P

HazirahMahadzir said...

tolong beli Perempuan Simpanan..sian Jebon,15hari dah makan megi..dengan membeli PS,kasik la 15hari lagi tu Jebon makan kat KFC..ngehehehe~

ok tak aku promote macam ni Jebon?xD

aku buat kau Perempuan Simpanan aku,ya?[baca : aku link kau ]

BuBu said...

aku mahu juga..
email yer:
huda_dien@yahoo.com
tQ

Anonymous said...

Jebon comel. sumpah cakap ! ;)

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° said...

kak jebon! mau beli~

dislicker said...

j.mohd.nor at gmail dot com.

email ni valid ke? aku try email tak bleh pun. nak oder ni

dewman said...

hai jebon,
nak beli perempuan simpanan tu? ada lagi tak? email me dewman80@gmail.com <-- buyer yang sangat serius nak beli!!

faizahpaiz said...

nak satu copy jugak kalau masih ada.. faizahpaiz@yahoo.com and am a serious buyer..

Liliyuli said...

kalau macam pesen aku ni leh beli tak dari kamu? huhuhu..

|| itu saya || said...

nak jugak!
nak jugak!
(gaya seperti kanak2 cengeng yg mintak ais krim - annoying)

Jebon said...

Dot. : Dah email :)

fezal Mohd : belila wei!

Weed and Bandages : Hahaha... Korang mengumpat ka pasai aku? Sampai hati.. Nak luku, lukulah Ms. Weed. Untuk hang, aku relaaa.

Pikato ezorA : Ni buku cerita. Ada puisi, ada cerita pendek, ada gambar cupcake kat muka depan. Begitulah.

Kimi : Bahaha. Buku ni untuk tontonan umum. Jangan risau :)

aina hazuani : email dibalas!

Johan : Pandai-pandai je! Tu bukan bapak aku lah! Cis!

Igniz : Buku ni menceritakan tentang...aku pun tak baca lagi sebenarnya. Apa kata kamu beli, lepas tu kamu cerita kat aku buku tu pasal apa. Takde syarat kalau nak beli, pakai selipar asadi pun aku tak kisah. tapi kena ada keinginan untuk jadi sugar daddy la.

HazirahMahadzir : Menangis air mata kuah maggi kari aku tatkala membaca komenmu.. Thanks wei :)

BuBu : Baik! :)

Anon : Diri aku sendiri ke yang tulis ni?

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° : Sila email :)

dislicker : valid la. cuba lagi. j.mohd.nor@gmail.com

dewman : check email!

faizahpaiz : wokeh. sila check email. terima kasih :)

Liliyuli : kamu pesen apa ya? aku yakin mesti boleh!

|| itu saya || : *sumbat aiskrim dalam mulut kamu supaya diam. heh :) sila email nama dan alamat ok? terima kasih!

hegira said...

jebs. aku pon nak order satu!!!! ada lagi ker???

haha.

BiskutCapLututz said...

wa pun nak gaks..(ayat sebok)
email to :nanarizana@gmail.com
tq

lyle hikari said...

encek jebon...saye dh anto emel dh... sila reply eh... onegai...

chah~ said...

bapak arrr... laku nmpaknye buku nih... hahhahahahha..

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° said...

kak jebon. disini juge masih xpaham. reality kah buku ini? hik3

lia said...

saya nak order senaskah

lia1380@yahoo.com

Jebon said...

hegira : Kamu ni sungguh degil! Email la aku kalau nak. Bagitahu nama dan alamat, aku akan explain bagaimana cara untuk memiliki perempuan simpanan yang montok.

BiskutCapLututz : Macam sedap je nama kamu. Sudah di email!

lyle hikari : dah reply gamaknya.

chah : boleh tahan la.. banyak jugak orang teringin nak jadi sugar daddy rupanya.

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° : Iya, realiti. Bukan fantasi atau cobaan.

lia : check email :)

sharidah said...

Saya nak order email sharidah78@yahoo.com. Tks.

@t00neY r00neY® said...

dimana saye harus letakkan perempuan simpanan tu?

Jebon said...

sharidah : emailed.

@t00neY r00neY® : di bawah tudung saji sebelah dua lauk :)

nas said...

slm. sy mmg nk beli buku prpn simpanan. ada lg x? plzz...

azraazura said...

saya nk jugak satu..
azuraamran@yahoo.com

Olive said...

nak satu

email:
aya_troublemaker@yahoo.com

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk mkn smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

fatenhyde said...

jebs, aku baru je nk bank in duit skali duit tggl 20 rggt utk g keje smpi abeh bln ni.. bile ade stok bru?

DakComot said...

Bro.. your webblog memang sesungguhnya menarik, tertarik ..de bom.. 1 naskah Perempuan Simpanan ya..

sabturday said...

" perempuan simpanan aku muka macam tikus, tak macam cupcakes langsung~ kecewa gile.. "

razakabbas said...

saya mau saya mau!!!ada lagi kah???

Shikin Hambali said...

hahahha sugar daddy cam sial...good luck selling!

Nur Syaza Azrudin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

http://cashmails.biz/pages/index.php?refid=jamesnum

sinaganaga said...

Malam tadi (sempena majlis menyambut hari jadi gua yang ke 28, dengan hati yang berbunga-bunga gua cakap, "Dulu, groupies gua - Pink Platun. Tapi, selepas diaorang - Perempuan-perempuan Simpanan ni lah buah hati gua!"

Hah! Apa lagi - pergi la buat milo!

Anonymous said...

jeb aku nk~
ienacute@hotmail.com

alinaabdullah said...

jebs. nak satu! haha.

bang naga. soljah dah ada ramai pompuan simpanan eh??


eh sapa yang meracau kat atas tu byk gila post.

Ange|suX said...

Nak baca tp dah sold out lak...ape kata upload kat internet...boleh gak baca...brg free mmg best...sila2 upload

BiskutCapLututz said...

wa nyer cane ni bon...
de ke tak...
wa dah bank-in wit ni...
ponat tunggu x kunjung tibee...
(smbil cekak pinggang)..
:(

Anonymous said...

mana perempuan simpanan aku tak sampai2 ni

CITRA.CERITA.CINTA said...

Akunyer PS juga blom kunjung tiba jun...

IkieYcrUnchie_ikreLIcious said...

nak..

ikramir_harzany@yahoo.com.

Miss B angel promote...

ahkak said...

jeb..posmen ni mogok ke?

kicciripp said...

jebs, saya sudah bank in uwangnya, masih berpeluang kah sy utk memiliki buku ini?
plis reply asap,

saya selaku tuan email

kiccirip@gmail.com

kicciripp said...

jebs, saya sudah bank in uwangnya, masih berpeluang kah sy utk memiliki buku ini?
plis reply asap,

saya selaku tuan email

kiccirip@gmail.com

theywe said...

hai jeb, masih menunggu dan menunggu almost 1 week already.. tapi PS masih tidak ada di dalam peti.

hilariouskozac said...

ater teman sekampung...teman nk le senaskah..ater ape la salahnye teman nolong mike ye...ater laris bebenor la ye~

ni alamatnye.
scherzo@zerodeuxsix.com

Encik Vee said...

Thanks Jebon,
aku dh terima buku japnie,
walaupon PS ni tak berkebolehan menjahit butang baju,
atau membuat teh tarik,
cukup r jd teman yg sudi dengar aku mendengkur,
ah sudah, berbatalion laa semut serang cupcake nie...

nadcapulet said...

hye.masih belum terima PS saya.huhuhu.

faizahpaiz said...

apekah posmen benar2 mogok? ku masih blom menerima PS.

lia said...

saya pun masih belum menerima buku PS ni

dewman said...

jeb, baru terima PS semalam!! thxs for the karipap sardin, sangat nikmat!

suka 'uk-uk' said...

kalau duit ada aku beli.

btw aku link kan blog kau ya.thanx.

CITRA.CERITA.CINTA said...

Jun..

Perempuan simpanan sudah selamat dalam simpanan.Suamiku sudah selamat menghabiskannya semua sekali. Aku je blum. Thanks for the karipap yg paling 'sweet' dan yg aku kira bole disimpan lama.

dokodisko said...

gw mau dong..
gimana caranya?
bisa emel ke aku?

nurairiensyailla@gmail.com

Anonymous said...

ada lagi x?
nak beli!
e mail: teratogenicc@yahoo.com

en_me said...

salamm.. me dah punye pompuan simpanan.. tahniah

Anonymous said...

sy nak beli satu
shazai80@yahoo.com

Izuan said...

Wah laris sungguh Perempuan Simpanan kamu. Aku juga dah terima dua naskhah (orang?) hari Isnin lepas dan telah membahamnya (devour) dengan rakus serta-merta ekeke. Maklumlah, kali pertama. Sudah buat entri khas tentang itu. Sila berkunjung ke blog saya.

Anonymous said...

HAI.. SAYA TERJUMPA BLOG SAUDARI DGN TIDAK SENGAJA... TERASA SGT ENJOY MEMBACA BLOG INI. NK JUGAK BUKU TU BOLEH? asimp_tot@yahoo.com.sg thanx ye

Khalid Zainal said...

brape lama sudah ni jebs, perempuan aku mana?

Najlaa Raihana said...

thanx jebon! aku hampir pengsan di depan mail box bila nampak sampul PS depan mata!

Anonymous said...

Saya pun nak jugak buku tu..email:sbrnmohd04@yahoo.com.sg..timekacih!

Anonymous said...

Were u in S'pore recently?

MeLLmeRaH said...

hye...aku suka kamu nye blog...kamu ni funny yea....

sinaganaga said...

"Ni siapa? Adik ke?"

"A'ah, adik!"

"Tak sama pun muka?"

HA HA. Cilakak lu Jebon! Ok ok, lain kali kalau gua jumpa lu lagi - gua belanja lu minum ek!

Hey! Thanks fer coming, ya!

amywammy said...

yayy yayy..dah dapat ^_^
tima kasih cik Jebon

fasola's team said...

tumpang iklan sat...tgk2 la tshirt kami...

http://www.fasolaenterprise.blogspot.com/

Taf Teh said...

Ohh aku memang dah beli Prem Simp, so aku tak rasa bersalah usha kau beli Dua Lauk.

Thanx Ya!

Non Odah said...

Mana kauu? Aku rinduu!

fnd said...

pemain simpanan ada?

Anyway blog yg dasat. Sabas!

mulut jahat ada saka said...

lama betul kau tak update blog. dalam list kau asyik rotate org yg update tp ko kat bawah skali. kau pergi mana? join tabligh ke apa?

Anonymous said...

jebonnnnn! sy miss kamu! haha tkcare ya [:

princess_eryna said...

anyway....sy TERjumpa blog nih... enjoy baca... sy link kn erk????

princess_eryna said...

blog kamu ni buatkan sy tersenyum sorang2... tapi, ada ketikanya mampu membuatkan sy rasa mcm nak menangis.... sy akan terus jadi follower blog ni....... best siuttttttttttttttt......

Baby said...

ala tak kan buku perempuan simpan jer..tak nak laa.buat la buku lelaki simpanan..yang disimpankan..hahaha

Anonymous said...

apsal aku rasa blog ni banyak persamaan dengan blog http://zettyamny.blogspot.com/
adakah unsur2 plagiat di sini,atau di sana?

Anonymous said...

aku rasa orang memplagiat tu sudah kantoi..sbb sekarang dia sudah tukar blognye kepada:
http://amnyzainal.blogspot.com/

orang camni pun ada ke woi!!

.kakijalan. said...

anon ni bagus la. skg ni dah tuka ape pulak?

Aida said...

jebonnn! UPDATE LOR!

Ornella Abdullah said...

ya.update la!

izzat said...

leka berbisnes ke taukei. update lah blog hang ni.

suMee said...

nk2..

akooo said...

berapa kupang harganya yerr

riqzmie said...

hi,can we exchange our banner,if u dont have banner i still can post your link,please let me know after it done..

please come n view around my site and u will find the wonderful jewelry i made my self,place your order if u like it..thank

http://www.riqzmiecreation.com/

Anonymous said...

update la sayang~

azira.hafiza said...

nak beli jugak buku PS! dh abis jual ka??

PeNaRi LaUt said...

ada soft copy ker??/

Kojack de Alloohaa said...

bla nk update nih..!!lamo eden nunggu ni haa

seLf rEstrained... said...

saya terlembab tapi still mahu membeli buku ini .. gimana ya ? mau oder dimana ?

chipz said...
This comment has been removed by the author.
nie lah name aku said...

aku suh member aku bace blog ko ni..die igt ko ni mmg ade 30 perempuan simpanan..!! damn!mber aku da slh sangka psal ko..sorry dude..ahakz!tp aku suke..wakakaka~

adrenalin said...

salam,perempuan simpanan ada lagi?kalau ada, roger yea?mahu

luvelyadrenalin89@gmail.com
thx
:)

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)