Monday, March 30, 2009

Gambar Terbaru Aku Selepas Potong Rambut Lagi

Gambar diambil sewaktu Earth Hour.

Hello!

Aku akan kemaskini blog soon (How soon is soon? Jeng jeng jeng). Komen juga akan dibalas. Aku baca dan ingat komen kamu semua. Cuma perlukan sedikit masa untuk membalas sebab sekarang perlu rajin bekerja seperti semut untuk merasakan manis di hari muka, pada masa yang sama, aku perlu berhati-hati agar tidak jatuh ke dalam air sirap dan lemas.

Terima kasih.

129 comments:

cuppies4you said...

haha..apalah..baik xyah tempek gambar ;p

Cik Peanut said...

hohohoh
ade ke cam gitu?
excited nak nengok ni
ehehehe

Cik Peanut said...

hohohoh
ade ke cam gitu?
excited nak nengok ni
ehehehe

miezi said...

tu dia, sekali jebon berkata-kata :)

dina said...

berhati2 ye semut... sebab aku akan picit semut dlm air sirap sebelum aku minum air sirap itu....


cepat update!

mOOn said...

cun siot gamba tebaru kamu tambah lagi bila di ambil sewaktu Earth Hour!! hahaha..

cHoki2BeSt said...

damn it..terkena..beta ingtkan beta yang sengal -.-'

momguess said...

ensem la lu bro gunting rambut time erah hr nie!!!

aku kalo jumper semut dlm air sirap, ngn semut2 tu aku telan.. gurlllppp

nexus_fms said...

adoiii.. tipah tertipoo ngan gambo terbaru ko jebon.Aku apetah lagi? LimaKaliDua=Serupa ngokngek tunggu gambo loading. Hampeh! Grr!!!

eMi mLi said...

comel! :p

Shikin Hambali said...

ceh ingat kan lambat load....

FARIE said...

oo~ hensem2..
ciss!! terkena den..

My Spirit Finger said...

kalau sean paul baca entri ni mesti dia cakap "yo! Just gimme the light and pass the dro Buss anotha bokkle a moe"

Muhd Norizan said...

kalo aku nampak semut ni, aku tenyeh je terus..

twinkle said...

fuhhhhhhh.... lupe laa nk ambek gambo time earth hour jgk !

Hadie said...

boleh tahan gak rambut ko..
nasib baik mata aku boleh tgk dalam gelap.

Dani Izwan zainol said...

ahhhhhh..punye la aku refresh dekat 24 kali!!

nak refresh kali ke 25 baru aku faham!

influenza said...

apahal lah lmbt sgt loading gambar nih... (dah mcm2 sumpah seranah aku bg...soryy)

ps2... bile terbace earth hour...
oooohhhh...sengal....

syd ~pisces~ said...

huh..aku ingt broadband aku lembap sbb tu gambar tak keluar!

Storyfazz..... said...

truja aku nak tgok...tbvah lg cmyk ke?...pertama kali aku msuk blog ko aku igatkan ko ni laki2 upa2nya prmpuan....salam pknalan..ehh3

nik awin said...

hmmm..anak mata dan gigi kamu juga hitam kah?

NIMI♥ Co. said...

woi gile busuk u ni..
punyerler i tggu lame giler nk tggu pic u appear rupenye kosong..
baru r paham mesej u..
earth hour rupenyer..
lol!
=D

Azfa said...

cet..aku duk tunggu ada gambar2 ape yg kluar..ceh..

Anonymous said...

ces..kuang ajaq!terkena beb!

LIZ said...

wahhh lawa gell rambut hahah!

she said...

ceit. aku pun tertipu. hahaha

revrie said...

hish. Orang minyak!

an2blur said...

beliau memang suka warna hitam.
aku faham.

peace kak jebs!

Shanks said...

update la lekas~!! penat dh ni tggu new entry...haha buat suspen jer gmbr time earth hour

fatin najwa said...

hahaha mentang2 earth hour
gmbr pun habis hitamm kan
semua org dah excited ni nk tgk update & rambut baru
haiahahahha :P

mrs hafiidz nadia said...

heh,aku ingat pun lambat upload.siap aku klik kat gambo lagi.baru rasa betapa budusnya lepas itu ;p

Framestone said...

eh pe yg ade kat belakang tue ek huhuhuhu

anisizatyA.J said...

ohhh..cantik haircut baru itu..hehehe

Girllyen 'TM' said...

Eh, saya ada lah dalam gambar tu.

blogger jalanan said...

supportlah earth hour, yang gelap pasti akan terang..bak kata pak belalang sape tak nampak anak luar nikah..

nienakariena said...

hahah ampehh ko jeb...
tekena beb...
siottt!!!!

Penchenta Dosa said...

naper amik gambar tak pakai baju? tak malu ke? kiter kan ader adat..

SHIMI said...

ko rajin2 bebenor ni ada apa2 ker..

Al-Mualim Shah @ Dino~ said...

Berapa ah haricut cmtu?
nak jugak..

Pak Chu Car (Apih) said...

Jebon tul jenuh aku nengok .. skali nengok bawah done gambor tak kuar haha upenye amik gmbar masa tengah tutup lampu ahaks

lala dan idopnye said...

aku juge terkena...
hampeh..
byk kali aku bkak..
tapi tggu punye tggu..xde..
earth hour...
adoiyai..

ili syazwani said...

2-3 kali aku refresh. cis.

dylasham said...

pnt la hai tgu loading..baru prasan earth hour!hahah

greenfantasy said...

hati dah berdebar2 menanti saat muka jebon yg selama ini dirahsiakan...
Membaca caption yg bertulis...Bla3x...Earth Hour...
Masih menaruh harapan...
Malang Sekali....
Org2 disana mmg participate habis-habisan..
Gelap Gulita...
Dan Identiti Jebon Masih...
Misteri

akizaki said...

golap yo..?
mano gambo eh..?

ayobkelubi said...

mcm haremmmmmmmm gambo potong rambut.jenuh aku higlight bagaiiiii... hahahahaha

alif-mikail said...

cilakak! macamana Aku yang innocent ni boleh klik dan belek2..

periuk hijau said...

kan jebon ni perempuan..
ape plak hensemnyer~

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Jebon, anda memang kelakar!

Kalau anda bergabung dengan Amir Raja awak 3 dan bertarung di peringkat akhir Raja Lawak, PASTI anda berdua mampu tewaskan Sepah dan menjadi Juara!

Anonymous said...

aku ingat mesin aku slow down load gambar hang....lamenyer tunggu.... hampeh ko jeb
tapi jeb aku rekomen hang bukukan semua entry dlm blog and jual, mesti laku dan hang pun dpt duit poket lebih skit. jgn lupa tukang rekomen... tapi kalo dah edit , tak best lah.., kalo tak edit takut hang kena saman .

Abby ♥ said...

Haha, hensem siottt

kureenanana said...

a ah. xnmpak ape pon.. huhu

kureenanana said...

banyak kali aku refresh sbb nk tgk gmbar nie.lepas bace komen2 barun aku sedar aku ditipu. haha

Kejora Yg Malap said...

memang blackout..adeeehh

fallen angel said...

ish.. best sungguh bersandar kat lengan ko mase ni..heheeh.. rasa sejukk je..

serabut otak said...

best kot nak komen jugak

fezaL Mohd said...

hahah hampeh!!!!!!

@t00neY r00neY® said...

erm...
siapa kt belkang tuh?.
yg pakai baju putih rambut panjang?

Anonymous said...

hah.
Betul ape yg ko ckp dulu.

"I look better in the dark."

hana_lalalala said...

hahhaha gelap nye gambar

bulatan™ said...

ceh~~

Anonymous said...

Hahaha..terkene akak!!Bila lagi nak update??

paCat said...

macam haram ~ hahaahha..

tasikmerah said...

datang sini lepas baca perempuan simpanan.

:)

NisaKhirudin said...

cis terkena lagi!

Weed and Bandages said...

jerawat tu bila nak picit?

nani allen said...

hitamnya kau. macam arang batu gred A, cuba try guna temulawak. manaah tau boleh putih (kawan aku guna temulawak sampai sekarang tak putih2 lagi)

dena_r said...

sial. aku mati2 igt gamba tak load.

miss bla bla said...

cpt la kak bon update yg br..(paksa dlm senyuman setan)

migha said...

comel gila....

haha

Johan said...

lain kali set la flash

hied said...

jebon..lamenye ko tak updet.. rindu dgn ayat2 kau.. huhuhu...

aku ingat monitor aku yang rosak sbb tak nampak ape-ape..ampeh betul...

JarvisKoker said...

Hahaha...

AshleyZul said...

penat tunggu, ceh , tipah tertipoo

Zulkarnain Azman said...

Jebon, aku rasa guna mata bionic pun tak akan nampak... Nanti try guna mata kucing.

Anonymous said...

wah!!gmbr kamu sungguh mengsuspen kn...

ramadhaniah said...

jeb..mentang2 orang lain xleh nampak ko..ko buat aksi xsenonoh menonggeng2 d mlm earth hour..ish2..nak selamatkan dunia..ko pulak buat mende xsenonoh...aku bukak mate sebelah je nengok gambar ko dalam kepekatan malam eart hour nih...**wink**

masviona said...

wah cun nye gambar dia...hikssss

Haaa sapa tak nampak....ada sesuatu tuh...kuang3x

Olive said...

ces...
aku duk tunggu punye tunggu punye tunggu pic tak kuar kuar
pastu baru pasan earth hour
hahaha

Jack Lingam said...

OK bai, ini pertama kali aku ke blog lu. tapi kan bai, aku memang no 1 peminat gila gila remaja. sememangnya orang nak jadi mcm roy atau farouk. tapi idola aku semestinya KUZI pasal dia raja french fries.

anyways

Jack lingam

Jack Lingam said...

oh ya, kem salam kat uncle sharizan

hilda said...

meluat aku..bukak2 ja blog ni dah kena tipuuu..

Razrin said...

igtkan internet lmbt x nmpk muka, heeee...rupenyer mmg x de pown gambaq...

* TIYA * the.smilove said...

eh eh...
gelapnye kau jebon

:: Husniyyah Alhusna :: said...

aku pon terkena! hahahah. funny lah ko anak mat nor!

kuizikel said...

baru je dapat perempuan simpanan.. ko dan miszazie perempuan simpanan terbaik di hatiku..

eh offtopic pulak... perempuan simpanan ko dah abis jual ke jebon? tak nampak ko promot pon... heh

Anonymous said...

haha sial..aku pon siap klik kot gambar tuh..asal lambat sangat ni

alif-mikail said...

malas nak komen..

er dah terkomen..

er delete..

delete..

adrie said...

aku nak promot blog aku je heheh

http://jiwarasagelora.blogspot.com/

illiyya said...

jebon..jebon... pandai ko kenakan kami yek.. hahaha...

Anonymous said...

cam clake...
mati2 ingat ada prob internet..
skali ble terbaca komen2 bdk2 ni br prasan...
..........

jebon......

....lawak kau kejam....

YeastIsDead said...

penat aku tunggu........

chepsmore said...

celaka hang!
:)

redSeptember said...

engkau ini sangat kelakar...

i like

Georgian Clan said...

nie tangkap gmbr kt ne ekk?

lawa backgraound ;b

masviona said...

mana picca yg diambil semasa bukan waktu earth hour nye...hiksss....nak gak kenal2 nih...lalalala

CHOCOMINT said...

tertipu den..
igtkan pc ni lembap
rupa2nya den yg lembap..
hampeh tol

sang kamen said...

tahniah jebon kerana anda telah berjaya mengapril fool kan pembaca2 blog anda hampir lebih dari seminggu....

adrie said...

READ NEW UPDATE.CHECK OUT AND LEAVE YOUR COMMENT.TQ.

http://jiwarasagelora.blogspot.com/

Macham Iz Punye said...

lama gila aku tunggu gambar kau keluar macam enam belas menet ke hape.

aku baru tahu kau link aku dgn nama si pendek yang bersyukur. nasib baik kau orang subang jugak. ada kaitan ada kaitan.

WnaFaris said...

Bernafsu aku tengok gambar kau jebz...

Igniz said...

betul ke baru gunting rambut ni?panjang je rambut ko aku tgk..sampai tutup muka..sampai tutup gmbr skali la senang cite!tu pasal hitam je semua..XD

HazirahMahadzir said...

eheh!
rambut kau boley jadi fenomena terbaru,kot?
xD

kau memang Perempuan Simpanan terbaik,Jebon!
aku baca tulisan kau smpai menangis..aku bukan cengeng,tp happy!
xD

Ahmad Azrin Aziz said...

cilakakk lu jebon..

MARiZA said...

ehehi.

ape-ape aje anak mat nor nih ;P

Jebon said...

cuppies4you : sampai hati...aku saja teringin nak letak gambar kat sini. tsk. sekarang dah tengok gambar, kalau nampak kat tepi jalan jangan lupa tegur ya.

Cik Peanut : Hehe! Tengoklah puas-puas. Background yang lawa sebenarnya.

miezi : tu la, bila aku berkata-kata memang sampah yang keluar.

dina : kejam! janganlah picit semut tu. kalau boleh, minum je sekaligus. menambah variasi pada rasa sirap.

mOOn : Ey, thanks :) Sumpah terharu. Kamu orang pertama yang puji.

cHoki2BeSt : Terkena apa? Hehe :)

momguess : gua tau gua ensem, sebab tu gua letak gambar gua yang paling ensem kat sini. kalau tak ensem gua memang takkan tepek gambar gua. kau minum semut banyak ni, tak hilang ingatan ke nanti?

nexus_fm : tipah tertipu? ni nama nexus_fm ke tipah ni? ha.. misteri.

eMi mLi : kucing kat sebelah tu memang comel. terima kasih sebab nampak :)

Shikin Hambali : Mungkin betul lambat load, cuba check betul-betul :)

FARIE : Terima kasih wei. Aku tahu kau puji ikhlas.

My Spirit Finger : Kalau Sean Paul cakap macam tu memang aku kata terima kasih je lepas tu mintak diri sebab tak paham.

Muhd Norizan : Aku pun. Tapi lepas tu tangan bau busuk.

twinkle : haha. rugi rugi. pergilah tutup lampu lepas tu ambik gambar.

Hadie : kau memang berbakat la. aku respek. terima kasih la sebab sudi on kuasa mata kau untuk tengok rambut baru aku.

Dani Izwan zainol : Kau ni kan.. Haih.. Cantik tak rambut baru aku? Aku ingat part yang ada highlight hijau tu aku nak kalerkan biru la pulak.

influenza : nyeh nyeh! :)

syd ~pisces~ : broadband maxis ke tu? memang lembab.

Storyfazz : Haha. Salam, salam.

nik awin : la, tak nampak ke? kan gambar candid ni. aku terpejam mata, mulut tutup pulak.

NIMI♥ Co. : eh? mana u tau i busuk?

Azfa : memang ada la gambar. cuba tengok, siap ada frame putih.

Anon : Maafkan cheq na... :)

LIZ : Thanks :) Aku dah agak dah.

she : siapa yang tipu korang ni?

revrie : mana?! mana?!

an2blur : terima kasih kerana memahami.. ternyatalah kamu tidak se'blur' nama kamu. tahniah! :)

Shanks : Ok ok, kejap lagi akan update. Kut :)

fatin najwa : haha. nantilah, kalau rajin aku letak gambar jari kelingking waktu terang.

mrs hafiidz nadia : patutnya lepas klik kat gambar, klik pulak save. lagi banyak masa boleh buang :)

Framestone : kat belakang tu sebenarnya rumah jiran aku, Paul nama dia. rumah dia memang semak sikit. nantilah, aku suruh dia kemaskan.

anisizatyA.J : Thanks! Tapi ingat macam nak potong la ekor ni.

Girllyen 'TM' : Eh? La.. tak sangka, kita berjiran.

blogger jalanan : haha. ya, ya. pak belalang handsome setelah disolek kemas.

nienakariena : jangan cakap aku ampeh wei.. cuba kau save gambar aku ni jadikan wallpaper.

Penchenta Dosa : Ala, sekali sekala aku nak tunjuk otot-otot aku yang berkepul-kepul ni, takkan tak boleh? nasihat kau dan nama kau sungguh kontra sekali.

SHIMI : ada la. aku dah 15 hari makan maggi kari sahaja. aku nak makan nasik, sebab tu kena kerja. sedih wei..

Al-Mualim Shah @ Dino~ : Ni aku potong sendiri je. Memang sengaja aku buat style compang-camping tu. Kalau kau nak, aku boleh tolong buatkan untuk kamu.

Pak Chu Car (Apih) : Haha. Itulah motifnya.

lala dan idopnye : kau takde ke gambar macam ni? semuanya nampak cantik di dalam gelap. ni ego booster aku.

ili syazwani : yesssss!!!

dylasham : tu la rakus sangat! hehe.

greenfantasy : haha. kau ni buat aku rasa macam aku ni species yang kepupusan je.

akizaki : ado tu.. bukak eh mato tu. tengok gambar mata tutup memang nampak gelap.

ayobkelubi : bahahahahaha! maafin inul ya pak.

alif-mikail : sebab kau innocent la kau klik dan belek-belek. cuba kau jangan jadi innocent. cuba, cuba.

periuk hijau : wei, perempuan pun boleh guna handsome. kalau nak kata aku ni cantik memang kurang sesuai la kut. tempat pun boleh guna handsome juga.

TTB : Amir tu kelakar ke? kau perli aku ke apa ni? cis you.

Anon : haha. padan muka, nyeh nyeh. :) idea tu menarik. tapi aku rasa macam tak aci pulak. kalau orang boleh baca blog aku secara percuma, aku nak buat buku orang kena bayar pulak. kau beli je lah buku perempuan simpanan dari aku. semua dalam tu tak ada dalam blog :)

Abby ♥ : Well... :)

kureenanana : orang semua kata handsome, kamu ni boleh tak nampak pulak. haih.

Kejora Yg Malap : dalam gambar ni aku cuba jadi kejora yang gelap :)

fallen angel : haha. lengan aku memang sejuk bayne sebab aku cool *muntah ijo

serabut otak : komen la. alang2 tu kau bubuhla gambar kau pulak.

fezal Mohd : dah tiga orang panggil aku hampeh! korang jealous dengan rambut aku kan sebenarnya?

@t00neY r00neY® : tu bibik aku tu.

Anon : Haha. Tu la pasal. Betul kan aku cakap? Betulllll..

hana_lalalala : i kan penyokong earth hour :)

bulatan™ : beh~~

Anon : Haha. Sorry ya kak. Aa... ingat nak update kejap lagi. Tapi tengok tahap kerajinan saya yang agak misteri ni lah dulu :)

paCat : haa..nasib baik kau tak kata aku hampeh.

tasikmerah : Oh. Hello :) Saya pun belum baca Perempuan Simpanan lagi.

NizaKhirudin : Terkena lagi? Wei, ni first time tau aku buat kerja terkutuk macam ni. Mana boleh terkena lagi. Patutnya 'cis,terkena aku!' ha... hehehe.. :)

Weed and Bandages : Miss Weed! Janganla tegur pasal jerawat! Sensitif tau.. Tsk..

nani allen : Hahahaha! Tu la wei,aku dah kata, aku memang hitam. P. Diddy tu lagi putih dari aku. Temulawak memang takkan lut punya kat kulit aku ni. Mungkin aku perlukan Temukelakar. Haha.. Ok, tak kelakar.

dena_r : apesal? kau tak nampak ke? orang semua kata aku handsome dalam gambar ni. cuba kau check betul-betul :)

miss bla bla : uish, bila bayangkan senyuman setan, memang agak seram la..

migha : terima kasih sebab nampak kebenaran :)

Johan : ni dah guna flash la ni.

hied : tu la, aku pun dah lupa apa aku nak tulis. nanti aku update ok. terima kasih atas kesabaran yang kau limpahi. monitor kau memang rosak la, semua orang nampak dan kata aku handsome. pergi beli monitor baru dan jadikan gambar aku wallpaper :)

JarvisKoker : Kau gelakkan muka aku ke wei? Tsk. Sayu pulak rasa.

AshleyZul : Kata nama AshleyZul? Tipah pulak.

Zulkarnain Azman : Itu yang paling afdhal wei. Alang-alang tu kau buatkan aku air mata kucing satu bungkus. Ais lebih. terima kasih bang.

Anon : Ha.. ni baru satu gambar, belum aku letak yang lebih ganas dari ni.

ramadhaniah : **kenyit mata** wei, dalam gelap je aku berani buat aksi tak senonoh.. kalau dalam terang, aku buat jugak kadang-kadang.

masviona : terima kasih, terima kasih atas pujian ikhlas itu :)

Olive : Mana ada pic tak keluar? Tu ada tu? Siap orang ramai kata handsome lagi. Ha...

Jack Lingam : Bai, thanks aa sebab sudi masuk blog gua. Terharu siyot gua. Gua pun respek Kuzi jugak, sebab jacket dia sorang je kaler cokelat. Tapi..siapa uncle sharizan bai?

Jebon said...

hilda : Mana ada kena tipuuu? :)

razrin : adalah gambar. cuba tengok banyak kali. tekanlah refresh sekali kalau boring.

* TIYA * the.smilove : Kan aku pernah cakap. Aku gelap. Korang tak percaya.

:: Husniyyah Alhusna :: Terkena apa? (buat muka jujur) :)

kuizikel : Thanks wei. Aku suka semua jenis perempuan simpanan. Lain macam bunyi tu. Aku baru je nak jual. Lambat sikit :)

Anon : Alang-alang klik tu, kau save la sekali wei :)

alif-mikail : malas komen konon

illiyya : takla pandai sangat (merendah diri) haha.

Anon : ini kau kata kejam?! nantikanlah untuk yang lebih kejam dari ini.. ini sebenarnya kejam tahap tadika je ni.. :)

YeastIsDead : ala.. tunggu pun penat. ok, jom la aku bawak kamu berurut dengan master lai. best.

chepsmore : hoh. kata aku celaka pulak. katalah aku haram jadah.

redSeptember : thanks thanks. tapi rupa aku tak kelakar kan? senonoh jugaklah kan rupa aku? kan? kan?

Georgian Clan : Terima kasih :) Gambar ni diambil di luar rumah jiran. Jiran tu nama dia Paul. Rumah dia cantik tapi semak sikit la.. Maklumlah, duda.

masviona : ada ada. nantilah, mungkin akan di upload. mungkin juga tidak :)

CHOCOMINT : hahahaha! mano ado ekau lombap. pc ekau tu.

sang kamen : terima kasih terima kasih :)

Macham Iz Punye : gambar aku tak keluar? sah, laptop kau kena virus wei. ada je orang dapat tengok gambar aku, siap kata aku handsome. baik kau check laptop kau wei.
hahah! aku rasa nama tu comel sangat bila dikenakan dengan kau. sumpah.

WnaFaris : sila kawal nafsu anda.

Igniz : hahahahahahaah! sumpah lawak. kuang ajo ek, rambut panjang tutup satu gambar. cis.

HazirahMahadzir : nasib baik kau puji rambut aku, kalau tidak... wei, apesal kau nangis baca tulisan aku wei? aku pun tak ingat aku tulis apa. nantilah aku baca. thanks wei sebab beli buku tu. and thanks sebab kata aku perempuan simpanan terbaik. aku rasa semua perempuan simpanan terbaik dan setia. kalau kau kata aku pemain simpanan bola balikng terbaik,aku memang terima dan sokong.

Ahmad Azrin Aziz : :p padan muka kau. atau dalam bahasa inggeris, match your face.

MARiZA : eleh, cakap je la gambar ni cantik :)

an2blur said...

timaseh kak jeb kerana mengucapkan tahniah pada saya.

haha.

Hananeechan said...

adoi laaa...
aku taktau sape yg sengal kat sini.
ko yang tgkp gmba time earth hour ke, aku yg tggu gamba loading sampai 5 minit..

Aie said...

aku tertiu bila tgk gambar kali pertama

tahniah!

Mad Maureen said...

Nice blog.. Aku ingat kenapa kakak aku ketawa sorang-sorang time baca blog *blur*, dan sekarang aku faham kenapa..Btw, kakak aku silent reader blog anda --> (kononnya silent reader, tetapi buat bising ketawa sorang-sorang time baca..) Rasa-rasanya aku dah baca habis semua blog posts Jebon dalam satu malam kerana tak ada lagi sign 'older post' kat bawah blog tu lepas aku tekan-tekannya berkali-kali.. Rasa sangat addictive baca blog Jebon. Aku pun curious gak nak tau macam mana muka Jebon, tapi sebab bunyi nama macam nama James Bond, lebih baik biarlah rahsia.

Anonymous said...

jebon..bila kamu mahu publishkn de latest artikel??windu sm kamu..wakaka..

p/s :: aku msih rkyat m'sia..:)

Anonymous said...

LOL ;D...seriously lawak...bertambah2 lg bler ader golongn yg "refresh".. xD

princess_eryna said...

kureng asam keping betui laaa.... tertipu jugak...

Anonymous said...

wei....
aku tgu loading pnyela lame siap buat troubleshoting internet connection kot2 la coverage ada masalah...rupenye kau puncanye
nk lepas marah kat sape pn tatau la skrg ni...

Norazlaili said...

menci ar..
masuk2 dah kena tipu..

inahanisah said...

anda ni lelaki ke pmpuan..sgt konpius..huhu

Pija! said...

uihh..
lama doe nk tgu loding gmbo neh..
xcted nii
bahaha
:DD

Pija! said...
This comment has been removed by the author.
tiddy said...

la..ambo pun tunggu loading jugok..tensen r gini gak..kui 3x

DuRiAn rUnTuH said...

ceh,gambar gelap jerk...hihik

nebie said...

ceeh....dgn bodohnyer ak refreshnyer refresh.....
smpai kali ke 30 (kire au)
bru ak phm lwk die...
dh sumpah2 broadband dh td..

danndinewcastle said...

27 haribulan ni jangan lupa update gambar potong rambut lagi ya.

nie lah name aku said...

giler smart picture ko..upload r byk2 g..@_@

Ahmad Tongkeng said...

aku siap right click and save picture as lagi.
nak tgk mana picture nya.

rupa-rupanya, it's a prank.

bodow gile.

bukan kau. tapi aku.

nursyuhaida said...

aku same dengan Ahmad Tongkeng .
lebih sadis aku bace kesemua 125 comment untuk pasti kan laptop aku tak blank.


ambik gambar lepas abes Earth Hour boleh tak?takyah nak gelap sgt.

Anonymous said...

Bestnye jadi semut... Aku terbayang kena telan sama Momgues... Komen dia memang terbaik hehehe :)

Anonymous said...

Kalau gitu nak terjatuh dalam air sirap momguess hehehe :)

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)