Thursday, February 26, 2009

Love.Hate.Life.Angel

Kira-kira lapan tahun lalu, aku di tag oleh Sarah. Sekarang baru aku nak buat. Maafkan aku Sarah, aku terlalu alpa.. Aku selalu tak perasan kalau ada orang tag aku sebenarnya, sebab kadang-kadang aku lupa nama aku Jebon. Maaf, maaf.

Oh ya, terima kasih Sarah. Aku suka buat benda tag-tag ni selagi ia tak melibatkan soalan-soalan matematik tambahan atau geografi.

Mari.

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer.

I am :
Jebon. Kau google jebon memang ada muka ni, aku tak tipu.

I really want to go to :
Restoran Nasi Ayam Mancongkam (agak cetek cita-cita)

My favourite place :
Kedai dvd.

My favourite thing :
Sampai bila-bila.

My favourite drink :


My favourite food :
Tak ada favourite. Aku sayang semua makanan.

My favourite colour :

I was born in :

I live in :
Subang Jaya y'all!

My school/college :

My favourite story :

My hobby :
Okay, tipu. Tak ada hobi.

I want to be :


Aku tag semua orang yang ada banyak masa lapang.

33 comments:

nia salina said...

anak mat nor ni lawak la.

norris said...

u make my day!!! XD

nik awin said...

hobby wheely..
ape kata try wekang pulak?

Hadie said...

bukan aku tak pernah tgk kau seblum ni, tapi aku tak sangka yang kau kini blond...

peej said...

haha..aku pernah nampak kedai nasi ayam mengcongkam tu kat area gombak..
tp x pernah masuk la..sedap ke..
apa2 pun..aku nak cakap..kelakar la nama kedai tu..sangat2 kelakar..

*Sarah is the One said...

oh patut aku tengok stat ada orang datang dari entry tu. dari blog jebon rupanya. ok dokie =) favourite color hitam atau transparent? hahaha

NeEM™ of Suicide Park said...

Weh, aku baru je makan mancongkam...nak kirim?

gee carmen said...

jebon comeiii...
tak payahlah pegi makan nasik ayam Mancongkam tu! x sedap lerr.. biasa2 ajer. dekat ngan umah saye lak tuh. okeng, nnt jika kamu mau kesana... sila tepon aku. kite dating ok!

fallen angel said...

heheheheheehehehe...
aku saje komen kat enty ni sebab tak ramai org komen lagi. aku yang ke lapan. ingat junad, yg kelapan.
hehehehe..

Amir said...

betul kata gee carmen!!!
mancongkam tak best!

Anonymous said...

nak tye, tag tu sebenarnya camne..maaf, orng baru dalam blog..

budakpensel.blogspot.com

hun said...

jebon, ko nak ke nasik ayam mancongkam tu? dekat je ngan rumah aku, aku pun salu makan. kalo nak aku bulih pos ke subang jaya y'all. ko nak utk jiran rapper ko tu pun aku bleh pos kan skalik.

Anonymous said...

nak tag untuk diri sendiri la

MaDihays{Ida} said...

salam ziarah,
hehehe, blog awk sgt seswai jadi tmpt release tension dengan bahan gelak :D)

Bovril L. said...

i want to be bob dylan, macam lagi Counting Crows je? jhaha

una210 said...

wawawa...
x penah gi makan kat situ..
best sgt ker???
ishish,,,

Olive said...

aku nak amik tag ni sebab aku tunggu2 takde orang tag aku dengan tag ni.Hehehe

airainara said...

kau lhir kt assunta, kau bdk skolah assunta ka? :D

Yati Suzari said...

gambar bob dylan itu sgt cool. rasa nak print dan tampal kat ofis heh.

bb said...

Nice dylan poster. Aku ada oversized poster ni.

Fatimah Abd Razak said...

mancongkam mmg bessttt!
saja lalu lalang :D

Paranoid Kota said...

nasi ayam mancongkam memang sgt aww bro! ape2 pun you make my day dgn tulisan2 separa educated ni.

go!

:P

Anonymous said...

mancongkam tu kat mana?

nadia :) said...

terase nak buat juga post ni

nadia :) said...

terase nak buat juga post ni

baby said...

hooohhohoho..saje2 je nak gelak

QueenMIA said...

MENCONGKAM GOMABK KAN KAN ;)

kowneysa said...

mancongkam the best..lama tk makan situ..rindu la..ex uia sure penah gi pya..

yuNeRD meaowho said...

buleh tag diri sendiri?
tgh boring ni :p :DD
LOL.

Anonymous said...

erk..lapan tahun lalu???

Tyra Omar said...

:)

Anonymous said...

Ι'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it's rare to see a
nice blog likе thіs one nоωadays.


my web blog ... skybet.com

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)