Wednesday, January 14, 2009

Halal Jadah!

"Let's trip the light fantastic, baby, just you and me."

16 comments:

Syarifah Hadli said...

Zooey!

Apakah.

Jangan rebut dia dari aku Jebon. Aku kasi warning ni.

magenta said...

ni zooey deschanel tu ka? argh, aku benci dia dalam the happening. tapi suka dia dalam failure to launch. tapi dia ada that blue eyes and black hair combo which i'm crazy about.

*Sarah is the One said...

kat kaki dia tu macam fish net satu lari je ke. aku tengok lama jugak. macam menarik

Jebon said...

Syarifah Hadli : Wei! Wei! Aku chop dulu wei!

magenta : aku syok kat dia dari almost famous, lepas tu the new guy, lepas tu hitchhiker's guide to the galaxy dan seterusnya lah. dan kerana dia jugalah aku tengok bridge to terabithia (dan menangis sikit bila budak kecik tu mati). wei, dia dalam weeds lagi kiUtz wei... oh...

*Sarah is the One : Fish net satu lari je tu apa? Ah, dia ni kalau pakai fish net dua lari je(masih tak tau apa fish net satu lari) pun memang menarik. kau tak payah tengok lama2 sarah, kau tengok sekali imbas je pun mesti hati sudah terpaut.

47 said...

aku tau, ini mesti sebab baru lepas tengok yes man. kan?

dia kelihatan extra kiut dalam yes man.

*Sarah is the One said...

dia dah macam bukan net la, dia macam satu line je,tatau wujud ke tak. fish one line net. bukan net argh tatau lah. ok dia cute. cukuplah tu

iqanabeera. said...

i adore her in sweet friggin daisies! :)

Jebon said...

47 : dia kiut dalam semuaaaaa.. tapi... yes, man... dia extra KiyOotz dalam yes man..

*Sarah is the One : Ooo.. hahah!! aku dah tersalah paham mula2. Ya bagus, dia cute. Itu yang aku mahu dengar.

iqanabeera : Jeah! Sweet friggin daisies... Haih.. Friggin sweet.. I adore her in.. no, i adore her. Period.

Pan said...

argh!!
padanla dia x reply text2 gua lg...
rupenye...

akiss said...

haha. sirius comel nak mampuih. dlm bridge ti tknfjkaruyn (tataw eja), siriyes sgt menawan hati!. adoi la! seb baik aku pempuan!

Wan Ahmad said...

ki ka ki ka kika...

Anonymous said...

tembamnya.. hihi

Izat Tarmizi said...

itu totally bukan kau..haha,hng lagi cute dari itu

fingerscrossed said...

YES MAN best tahap gaban

Zooey Dechanel kiut tahap dewa

Aku pun nak jugak

Korang sume ke tepi!!

dokodisko said...

okeyy okeyyyy....july 17th 09. watch zooey in 500 days of summer ya kalian!!

Nahla Fashion said...

keren blog nya, ikut promo yaaa :)
mencari sarimbit keluarga untuk lebaran disini tempat nya http://busanamuslim.co/
menerima sistim dropship juga :)