Thursday, December 11, 2008

Dedikasi 5

Untuk Syarifah Hadli dan semua yang tak rasa begitu gembira lantas tak boleh tepuk tangan (Kenapa 'Kalau Rasa Gembira Tepuk Tangan'? Aku sarankan kamu semua tepuk benda lain bila gembira, sebab tepuk tangan taklah best sangat pun)

Aku nyanyi, kamu whistle. Jom.



Walaupun Monty Python menyanyi di waktu yang tak begitu appropriate, jangan samakan filem mereka dengan filem Bollywood.

15 comments:

Firdauz takes five said...

ahhh.. antara lagu kegemaran

sangat cantik lagu ini

=)

fakyew said...

aku suka lagu ni tapi tak reti bersiul.

wani ezryl * said...

hahah lagu yg men-cheer up-kan hari hari :B always look on the bright side of life! ^____^

inora putri. said...

yay! ande blog kmbali, ingtkan anda sudh gone. =)) welcome back!

Syarifah Hadli said...

Ya allah. Comel kut kau dedicate benda ni.

Err. Tapi Jebon, USM block sebarang fun shit termasuklah Youtube mahupun Redtube. Apa yang tertera di skrin aku hanya kotak putih kosong.

Aku tak boleh whistle jugak.

Macamana ni. Aku nangis kang.

Jebon said...

Firdauz Ambil Five : Kan? 'If life seems jolly rotten, there's something you've forgotten! And that's to laugh and smile and dance and sing' :)

fakyew : haha.. takpe, cuba berlatih. pergi you tiup, cari how to whistle.

wani ezryl : aku dengar lagu ni hampir setiap pagi (tanpa melihat video clip dia yang macam gampang ni). ala-ala motivasi la :)

inora putri : thanks! terpaksa cuti dari blogging sekejap sebab perlu membanting tulang.

syarifah hadli : Aiseyman.. pergi ke kafe siber wei! USM memang tak patut.. Dia orang tak tau ke you tiup (dan red tube) tu essential? Tsk.. Kalau kau dapat menghayati video clip ni dan lagunya sekali, mungkin hari kau akan sedikit ceria.

alang2 aku fotostatkan persepolis tu, aku akan fotostatkan sekali buku basic whistling 101. jangan nangis ok.

Siti Aisyah said...

kalau org buat music video ala2 Nabi Muhammad, mesti korang mengamok giler kan?

p/s: amat tak sesuai.

ko best la jebon said...

Sudah lihat gambar anda di page Hanis. Aku tak sangka kau betul2 potong rambut ala star trek tu. Aku ada sedikit perasaan dengki dan iri hati dgn personaliti dan kebijaksanaan kau. Anda mmg cool babe!

Anonymous said...

er.. aku tak tahu nak komen ape.

tapi gemuruh dowh darah aku tengok video ni. memang tak gembira langsung.

dah r, nak gi solat zohor. tenang kan jiwa jap.

Nizzkee said...

bahahahaa.... seriously, kena ikat camtu boley diorang nyanyi cam takde hal.. funny!

Anonymous said...

aku pun tgk pic ko kat blog hanis...
itu pun sbb "balak' aku bgtau...
dia minat giler kat hanis tuh hehehhe

Anonymous said...

"jangan samakan filem mereka dengan filem Bollywood" Hahaha!
Life of Brian : Antara filem yang paling best aku pernah tengok..setakat ni lah.

Encek akta said...

gua pun minat monty python ni.. kelakar giler2

Lee said...

bestnya sunbathing atas tiang salib...

Ex Starians said...

Nih gambar orang kena salib jerrrr