Sunday, October 5, 2008

Gara-Gara Tidak Suka Pakai Cape, Thongs, Push Up Bra, Tidak Berambut Panjang dan Tidak Obviously Powerful

I am Spider-Man
























Spider-Man
70%
Catwoman
60%
Superman
60%
Robin
50%
The Flash
50%
Green Lantern
50%
Supergirl
45%
Hulk
45%
Iron Man
45%
Wonder Woman
35%
Batman
35%
You are intelligent, witty,
a bit geeky and have great
power and responsibility.


Click here to take the Superhero Personality Quiz


60% Catwoman? Deng...

Quiz dicadang oleh rakan superhero, Green Lantern.

36 comments:

shar83 said...

ahahahahhaha jadi spiderman laa plak...

miezi said...

best ape spiderman :)

husni said...

eh samer la kiter junz, i pown dapart spiderman jugakz. sehearty segeewa gitew...ahakz!!~

Anonymous said...

hahahaha. i dapat the flash. pergh kononnye fast, athletic and flirtatious la ni. hahaha.

Facet said...

Aku gara-gara x suka pakai thongs pun jadi hulk apa..dushh

NeEM™ of Suicide Park said...

My aim is not to save the world, but to take over the world.

I should be Pinky (& the Brain) instead of Hulk.

dyana said...

saya dapat superman la pulok.layan je lah.saya juga tak pakai thongs,tak tentu hala je benda tu,tak rasa semacam ke?rasa..boleng.

oh,macam mana saya tahu nama hadi jadi hafiz ya?ahah.sebab saya pernah rapat dengan dia.dan kami sebaya.=)

Diloz said...

aku dapat HULK.
otot2 siottt.

Anonymous said...

saya dapat magneto lol

kecik said...

saye dapt hulk.sgt x best.nak batman!!

shar83 said...

kiter dpt green lantern,, cam tak best gak

ahwin66 said...

ade ke aku yg jelita ni ni bg nye hulk..??

ampess

Anonymous said...

ko jadi ape pon aku suke...erk !!

timHayabutsa said...

aku jadi catwoman 75% bley jadi A2 tu dlm SPM. tapi aku nak jadi the hulk!! bgtau aku care2nye

Azzam?? said...

sehati sejiwa hah? hahahhaa

pari-pari said...

hye spiderman. kuat ke anda? hik hik

weed and bandages said...

apa ntah drama melayu dulu.. yang razak ahmad berlakon.. kalau tak salah la..

suparman kah?

hahahha.. hang penah dengaq dak hero jenama tuh?

Fiziy said...
This comment has been removed by the author.
manusia ganjil ikan yu said...

blog ni best

magenta said...

Kenapa Spiderpig tak tercalon dalam kuiz ni? Dia pun superhero apa.

Izuan said...

aku dapat superman padahal aku tak suka pakai cape huhu..

ridz said...

aku 80% superman, tapi aku tak puas hati kenape superhero seperti captain planet takde..

husni said...

ridz, captain planet tu jelmaan gabungan kuasa2 planeteers, pasal tu tak boleh letak sekali kat sini...kalau die letak captain planet, ultraman ace (gabungan hakuto dan minami) macamane pulak ye dak?

athirah said...

i superman =)

dokodisko said...

kenape.... kenape aku hulk... kenape.

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Adik, saya bercita-cita untuk jadi
Rorschach. Bagi saya inilah superhero sebenar. Menegakkan kebenaran menggunakan apa cara sekalipun!

Apapun, saya rasa anda sesuai untuk jadi She-Ra:Princess of Power.

Bajet said...

Tak best la sebab aku dapat green lantern.

dani izwan said...

jeb..mane ko pegi nih?? hidup aku dah tak lancar..terombang ambing nih..jgn buat aku mcm ni

47 said...

tak dapat halang diri dari terfikir apa akan jadi kalau anak mat nor bersifat the exact opposite..

suka pakai cape, thong, push up bra, berambut panjang dan obviously powerful

macam mana lah agaknya jadi rupa anak mat nor :P

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

"tak dapat halang diri dari terfikir apa akan jadi kalau anak mat nor bersifat the exact opposite..

suka pakai cape, thong, push up bra, berambut panjang dan obviously powerful "

Anak Mat Nor akan jadi Red Sonja!

pemberita said...

okay ape jadi spiderman.

at least da ade movie.

aku jadi green lantern. Siapa tu! Aku x penah bace komik die pon!

poyotito's said...

gua jadi green lantern.
gampang.
jadi ong bak lagi stylo kot

tank said...

spiderman patut kuar sarang ikut bontot... lagi realiti aku rase..

paiseh said...

dirujuk...
dah dah ditempek kat dekonstruksi.
mekaceh..!!

Ridy Anwar said...

yeah!
aku dapat 100% SPIDERMAN
kinky wei!!!!
boleh main pancut2 dari tangan
TERBAIK!

ami said...

aku green lantern - kalau tuka jd purple bley k?