Friday, October 24, 2008

Alasan Kukuh

Kebelakangan ini aku memang sibuk. Aku baru beli dvd siri tv Weeds musim keempat.

Untuk menambah lebih perasaan, aku tonton semula musim pertama, kedua dan ketiga. Dah habis tonton ketiga-tiga musim, barulah aku tonton musim keempat.

Oh, Nancy Botwin...


12 comments:

iqanabeera. said...

haha i dah tengok semuaaa :)

ah fak yew said...

oh jebon...

Anonymous said...

jebon,

kat mane nak beli dvd weeds musim keempat itu ya?

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Cerita apa tu? Cerita tentang perempuan bercinta dengan ular sawa ke?

Jebon said...

iqanabeera. : I baru habis tengok! Ye la, you menang... :)

ah fak yew : Oh fak yew..

anon : Beli je di mana-mana kedai dvd tiruan terkemuka. Kat ss2.

TTB : Bukanlah! Cerita ni tentang perempuan yang pegang ular sawa tu jual-jual dadah. Ha.. best. Tengok la wei.. Mesti kau rasa nak hisap dadah lepas tu.
Macam aku, aku bila tengok je mesti aku cari chocolate cake. Lepas tu bayangkan yang cake itu ada dadah di dalamnya.

dina said...

mesti kau buat2 khayal lepas makan kek tu ye...

mariam said...

yeker..
apsal aku tak pernah dgr pun citer tuh...
citer aper tuh..
ala2 citer desperate housewife ker??
hehehe:P

syd said...

tapi ada ular sawa ke dalam cerita nie?kenapa dia boleh jadi cover..huh.aku takuttt..kalau tiada ular sawa aku akan tonton..

H&F said...

apa la depa ni..cite 'weeds' pon tatau..heheh..

tp aku x pasti la..season 4 yg ada mary-kate olsen tu ke?

kismet said...

Kamu sangat kerakar!
and weeds rock! :)

mat mimpi said...

aku tgk gak

Ex Starians said...

weeds tu ape maksudnye???