Tuesday, September 2, 2008

Selamat Berpuasa Semua!

Jika aku tidak mahu pahala puasa aku dipotong akibat mengeji, memaki hamun, mengutuk dan hilang sabar, aku perlu elakkan diri dari menonton Living Lohan.

Serius.

17 comments:

aku_yanhashim said...

cerita pengotor tu?
aduh.

selamat menjalani ibadah puasa juga bon.

sekian,terima kasih

dilanun said...

oi selamat berpuasa!

izuan said...

selamat berpuasa!

S.YanaZ said...

ha.ha.
*sunggus tak living itu Lohan,kan...*

Anonymous said...

sy sukaaaaa baca blog anda.
sungguh menceriakan hari2 saya.
:)

btw,
anda ni serupa nik dlm impian ilyana la..
tp maybe sy salah sangka..
ke betul sangkaan saya?
hahaha.
takpe la,
selamat berpuasa.
teruskan usaha dgn post2 yg sangat anda's.


-dyla-

~ChEnTa~ said...

wahai Anonymous a.k.a dyla anda membuatkan saya nak tergelak2 dgn statement
"anda ni serupa nik dlm impian ilyana la..
tp maybe sy salah sangka..
ke betul sangkaan saya?"
jawab jebon..jawabb.. :p

p/s:aku tidak bersalah

Marjerin said...

saya setuju. aku pun tak suka tngok citer itu.

Jebon said...

aku_yanhashim : Aku tak tahan dengan Ali Lohan tu wei. Serius.

dilanun : Oi, terima kasih!

izuan : Thanks encik. Setiap tahun berpuasa, aku paling rindu pasar ramadhan SS18 dekat Akasia tu :(

S.YanaZ : Kan! Huh.. Tak suka.

Dyla : Haha.. Sangkaan anda meleset cik Dyla. Dalam dunia ini kan ada 7 orang yang serupa dengan kita. Terima kasih kerana membaca blog saya :)

~ChEnTa~ : Oi, oi.. teh tarik, teh tarik..

Marjerin : Bagus! Lebih baik kita tengok rancangan Kuali. Ada lagi ke cerita Kuali tu ah? Hmm...

dam..dam..dum.. said...

bulan pose tak baik tipu jebon..ko nik kan??kang aku suh wat angkat sumpah kang, kena sumpahan lak..

~ChEnTa~ said...

hahha.
rancangan kuali.ingat ko yer
kuali dia warna merah kan?

Anonymous said...

tp sy serius la Chenta wei.
:)

nak2,
bila sy imagine muka nik impian ilyana ni
berkata begini,

"Saya.. err.. saya.. Ini semua salah dia cikgu! Muka dia macam Melayu! Dia yang salah!"

Sumpah!lawak!
Sangat menjadi.
:DD

tp,
nampaknya Jebon telah membuat pembetulan ikhlas di sini,
yg die mmg x de kaitan lansong ngan nik ni,

makaseh ye skali lagi.
sbab post2 anda ni.
gelak sy smkn mjadi2.
:DDDDDDDDDDD

-dyla-

~ChEnTa~ said...

oh yer ker dyla..
saya tak penah plak tgk cite tu.. (ko jgn gelak jebon) =)

Jebon said...

dam..dam..dum : Tak aci la main sumpah sumpah... Tak baik..

Anon : Terima kasih kerana memahami wahai Dyla :)

~ChEnTa~ : Mestila ingat! Aku suka gila tengok sementara tunggu waktu berbuka dulu. Kuali dia warna merah! Yes.

Aku pun tak pernah tengok cerita tu wei. Sama la kita :)

LoveyAshLiecious said...

bukan nik eh?
tp mcm iye.
hehe.
tapi mmg ur entry sgt best.
selamat berpuasa!

O my love said...

living lohan tu macam cacat saja.
(pahala cut off. aku tau.)

Jebon said...

LoveyAshLiecious : Bukanlah. Saya Jebon laa... Terima kasih. Selamat berpuasa juga kepada anda! :)

O my love : Bukan macam cacat. Memang cacat! (pahala kena potong jugak. High five!)

Marliza Radzi said...

hahaha setuju.