Tuesday, September 2, 2008

Namanya Suyash 2

Superman di dalam video ini ada iras Suyash. Cuma Suyash lebih kacak sedikit lagi dan rambut Suyash lebih pendek dan kemas.

Enjois!

23 comments:

aku_yanhashim said...

bon!
kau buat aku tengok keseluruhan clip ini.
ha-ha
aku masih ketawa.
hahaha
kalau ketawa kuat2 batal tak puasa aku?
kahkah
superman dan spiderwoman menari dan menyanyi!
alien plenet marikh pun boleh ketawa sampai pecah perut ini kan pula aku

amir syafiq said...

dude!gile mendatar penerbangan.

Azzam?? said...

celaka.. setiap goyangan bahu, gelekkan pinggul, anggukkan kepala.. semua ikut alat music beb! masterpiece nie!!

wahahahahahah

weih.. ikan bakar umbai heaven!! nanti kita bawak husni gi situ.. xD

Alma said...

hahahaha
pukimak la junad!!
how the hell did u find such video clip? heroine dia siap pakai baju spiderman sial! aku cannot go dowh! junad pls!

tapi handsome jugak ur new housemate. boleh kau buat cuci mata drpd si nima tu, right? aku dpt bayangkan muka si nima tu mcm pelakon dlm movie 'The Gods Must Be Crazy'. Cuma si nima tu hitam lagi sikit ;-)

assohole said...

cilakak ko jebon!
xlehblah dow clip ni.
aku rasa kalo the real superman tgk pon mmg mengundang carutan berbakul2 ni.
tp gile creative dorg ni.

yg tak tahan yg lirik berbunyi..
superman.... superman....

adei lawak dow ko ni jebon.
mcm nak menyunting ko menjadi permaisuri hatiku.
akakaka.

~ChEnTa~ said...

hahhaha.
ko ni jebon... dah lah jarang update.
sekali update, buat aku gelak tak sudah2.
macam sial jer superman ngan spiderwoman ni.
bergoyang-goyang pungkuk kat langit.
kena panah petir baru tau.
hhahaa

Jebon said...

aku_yanhashim : hehe.. aku paling tak tahan masa dia selamatkan orang tu pun siap boleh nari-nari lagi.. aku dah 10 kali tengok video ni hari ni.

amir syafiq : siap boleh shuffle di udara tu.. jangan main-main.

Azzam?? : Hahahaha!! Memang masterpiece wei.. Selamba je spiderwoman tu tak pakai topeng lepas tu ikut Superman terbang-terbang. Sejarah ni..

Wei.. aku tak boleh lupakan la ikan bakar tu.. Aku makan sambil menangis rasa syukur malam tu.. Bawak husni? Cantekkk..

Alma : Entahlah Alma, aku main type je Indian Superman, sekali ada. Terkejut jugak aku mula-mula.

Alma, Suyash memang handsome. Tapi kalau kau nak tahu, Nima takde rupa mamat Gods Must Be Crazy tu la gila! Rupa Nima macam David Copperfield. Sumpah.

Assohole : Hahahah!! Kalau kau stress, tengok je video ni..

Lagi satu, bukan superman superman la.. Macam ni, superr superr superr superr superrman..

~ChEnTa~ : LOL! Panah petir?! Betul, betul.. Tapi aku rasa mereka ni kebal la.. Jalan atas bara api pun relax je.. Inikan pula petir.

Amel;) said...

kenape kejap gamba ade,kejap takde? uu.tak bleh tahan tgk lelame vc ni..aksi terbang, tp kaki macam firm gile on a ground.. =_=

illiyya said...

hahaha.. lawak betoi la jebon ni.. xbleh dan.. macam cipan jek aku bleh off radio smata2 nk kosentrate video apa lah yg jebon ni bg tgk..

Jebon said...

amel ;) : kenapa kejap gambar ada kejap take? betul ke? alaa, macam mana ni.. kamu perlu tengok versi penuh.. gila canggih kan terbang macam tu? siap nari di udara lagi. ha..

illiyya : hahahahaha!! tahniah sebab sanggup tutup radio. tapi berbaloi la tengok video ni!

husna said...

HAHAHAHAHAHA!
yg penting, mcm mane menari pun, yg mamat tu tgn mesti kena tunjuk atas!
MACAM SIAL!!!
HAHAHAHAHA!
bahagian lagu dia yg 'tataptatap' tu aku xleh bla..cam haram jay vid nih!
thanks!!!

Zero Pain said...

part paLing best = time nk suPerman n spidergurL nk bLah lepas save mangsa 2 siap leh ade step tarian meLambai2 2..hancur satu bilik tgk..huhu..

n yg pntg ade dak umah aku ni dh jadikan step lambai2 as a rituaL..

mmg manTap pencarian sis ni..

manusia terlantar said...

Kalau diorang ni betul2 ada kat dunia ni. Memang aku akan selalu ada kat tempat jenayah la. Tengok derang kalahkan musuh, abes je, ikut step derang menari. Haha.

Amel;) said...

bukan jebon. ur profile picture yang skejap ade kejap takde. hehe. vc ni dah tgk dah smpi habis. :D

Jebon said...

husna : tengoklah lagi dan lagi dan lagi! :)

Zero Pain : LOL! Hafalkan semua sekali koreografi ni. Aku dah hafal. Tinggal nak menari bersama dengan teman serumah je ni.

manusia terlantar : Haha.. Ya, aku pun! Kita buat tarian melambai bersama secara berirama.

Amel ;) : Oooo.. gambar tuu.. Haha... Malunya.. Hmm.. gambar mungkin ada di upload semula tak lama lagi. Tengok lah macam mana :)

chentachantqs said...

asal spiderwoman tue kecoh nak terbang. then goyang2 atas langit.
adesss..gua letey lah tgk video lu nih jebon.!

Jebon said...

tu la! dahlah selamba je dia tak pakai topeng! langgar prinsip betul.

buih said...

saya pinjam VC ni.

dina said...

heheh... jeb, akak dah tengok pilem ni skali.. ni pilem 80an... pelakon laki2 tu nama Govinda. bila tengok balik skang memang rasa kelakau tak hengat...

dena_r said...

haahhhhaha jebon, kau adalah salah satu feveret blogger aku. nak jadi stalker bff la camni.

joy yah said...

wah! mmg terbukti suyash agak handsome.

rasa-rasa suyash ada girlfriend tak?

joyah teringin nak berkenalan dengan dia..

vonn said...

haha

mcm celaka video tuh.. XD

nie lah name aku said...

cite ni mmg wujud ke???hahah..giler klaka tahap ginjon wey..
ahaha..hahah..ahaha..gelak tersekat sekat aku weyy..
maybe aku terlalu lmbat nk komen kat blog ko ni,tp aku x kire nk komen gak..=)