Saturday, August 23, 2008

Misi (Mission. Bukan jururawat, tahu?)

Disebabkan gay juga membawa maksud happy, aku teringin nak pergi ke pandu-lalu McDonald's dan pesan satu Gay Meal untuk lihat reaksi orang yang mengambil pesanan makanan itu.

Mari.

38 comments:

aku said...

jap jap!
i duduk melaka
so i tak tahu la kalau ada gay meal kat tempat lain.
so apa jadi bile u order gay meal?

moja said...

ku nak try laa skali dekat 'pandu-lalu' s.alam sec 2 neyh.








lupe. Ak xde kete. =(
*sobs*

Cath said...

Mari...

Jebon said...

kau : aku belum buat lagi. aku nak rakam sekali kejadian itu kalau boleh.

moja : aku pernah beli makanan kat pandu lalu tapi aku jalan kaki.. best. Serius.

Cath : Betul? Jom.

Azzam?? said...

hahaha.. aku pun pernah buat gak.. sbb McD kat bawah tu je.. malas nak start kereta so aku jalan je.. xD lagging gak laa kakak drive thru tu nak tanya aku.. dia ingat orang gile ke ape.. =p

K.Jah said...

mcm mana? sudah pandulalu kah?? nanti cerita ya?

Hanis Zalikha said...

haha ngada gila.

Fafa said...

i daRE you! bring along a dictionary as well for them to find the meaning,if they are very blur..hehe.
if jadi,i belanja u makan in TGI /Chilli's

aku said...

okey
aku blur rupa nya
atau aku tak baca entry kau yg satu ni betul2
gay = happy
oh kau nak oder happy meal!
ha-ha
bertapa bengap nye aku

Jumping Jane. said...

BAHAHAHAHAHAHAHAA.

Lynn said...

is there part 2 to this ?

krystal said...

excuse me! U were supposed to do tha with me!

Firdauz takes five said...

Kalau gay membawa maksud happy dan straight aku andaikan tertekan, agaknya la, berapa ramai yang tertekan di luar sana kerana rambut mereka diluruskan.

Nasib baik la rambut aku kerinting.

=P

Cath said...

Cis, baru aku ingat...gemencheh tak ada McD...Gerai Sup Terajang baru ada...

aimi azizan said...

ok saya penah try buat tapi org yg kat dalam tu suruh saya masuk and order kat dalam.............

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

i'm so gay...muahaha :D

GurL-FriDay said...

yarabbi blog kelakar gila!

i'm linking you. ;)

weirdwEEda said...

Gay meal satu!mayo nak lebey hehe

~ChEnTa~ said...

teh tarik yang ko janji aritu, kalu aku mintak tuka ngan Gay Meal bolehkan?
huhuh

Yang Benar,
~Aku Yang Mengantoi~

hana_lalalala said...

kelakar gile jalan kaki kat drive-thru window. it's like jalan kaki but tekan ticket untuk parking. hahaa

oh yeah! jom minta one chicken gay meal!

:p

dilanun said...

Jebon! Cepat arh! tak sabar nak baca outcome nih!

amir syafiq said...

dah tua pun makan gay meal lagi.hehehe.

Marjerin said...

wow...bari aku tahu gay itu juga membawa maksud happy. cool..

boleh dipraktikkan..

AA said...

blog menarik....

izuan said...

aku suka jugak order gay meal huhu... sebabnya aku suka kumpul free toy tuh. sangat bangga kerana dapat mengumpul kelapan2 free toy kung fu panda :P

Anonymous said...

mana g cik jebon nih..aku nak gelak lagi..lagi..lagi...dan lagi...

Loser#194790 said...

Haha. Gile. Terigt aku kat member sengal aku.

Anonymous said...

Blh tak if u tulis blog hari2? Sbb i rasa tekanan yg amat tinggi kat office ni, i always check your blog pagi2 -->kire the first thing in the morning bila i smpi office, buka pc & check ur blog. Sebagai contoh, sekarang ni I tgh bebanan kerja yg amat tinggi so I perlu membaca blog you yg i rated sbg creative, refreshing & one of my endorphins sources. Terima Kasih.

-Hani Zainuddin-

isoprena said...

i love ur blog!
i love u!
i love ur jokes!
i love gay meal!
kehkehkeh, pantun tk menjadi.
:D

Jebon said...

Azzam?? : Hahah! Best kan? Kakak drive thru tu duk tercari-cari kut-kut aku bawak motor ke apa.

K.Jah : Belum lagi.. Kisah ini sambungannya akan divideokan. Sekali dengan the making of.

Hanis Zalikha : Haha.. Kadang-kadang je.

Fafa : Ok!! Nantikan video sebagai bukti!

Aku (kau) : Hahaha! Tak mengapa, tak mengapa.

Jumping Jane : Jom :)

Lynn : Yes :)

Krystal : Habibti, i tunggu u balik ok ;)

Firdauz takes five : Hahahahaha!!! Rambut aku pun boleh jadi kerinting.

Cath : Gerai Sup Terajang?! Sungguh cool. Kamu mintak je Gay Meal kat Gerai Sup Terajang tu, nescaya kamu boleh dapat satu terajang.

aimi azizan : Tak sporting sungguh itu orang. Cuba buat kat drive thru SS15.

nurulaimi : hahaha.. saya juga :)

GurL-FriDay : Terima kasih :)

weirdwEEda : Hahahahah!! Nah, ambik nih.

~ChEnTa~ : Bolehhhhhh!!! 'Aku Yang Mengantoi' hahaha! Main kasar eh..

hana_lalalala : Jom!!!

dilanun : Sabar wei, aku nak video kan sekali kejadian ini. Masalahnya sekarang aku tak ada video camera. Diharap bersabar.

amir shafiq : Siapa tua? :) Lagipun permainan yang datang dengan gay meal tu kadang2 merbahaya untuk kanak2. Takut kanak2 tercekik.

Marjerin : Praktikkan selalu :)

AA : terima kasih :)

izuan : Wei, tak acii... Tak nak jual ke Izuan?

Anon : Saya di sini.. Sempoiiiiii

Loser#194790 : Member kau pernah buat ke wei? Dia dapat penampar tak?

Hani Zainuddin : Oh.. sungguh terharu saya. Saya akan cuba. Tapi sekarang saya agak busy dengan Twin Peaks dan kuliah yang hari-hari dari jam 8.30 pagi hingga 7.30 petang. Tsk. Tapi, untuk kamu, saya cubalah. Terima kasih :')

isoprena : Macam ni la kalau nak bagi dia rhyme.

i love blog kamu!
i love kamu!
i love jokes kamu!
i love gay meal woohoo!

Jiran aku kan rapper. Aku belajar ni dari dia la.

moja said...

ko buat camtu jebon?

damn.
ak nak buat jugak la.







tapi naik moto.
:P

HaDi said...

adi mintak gay meal, dia cakap kat adi "sory la, adik. sudah habis"

tauke kedai cetak rompak kamu tu keje kat McD ke?

Diloz said...

kalau abg mcD tu senyum abes la ko..

cik anne said...

nanti abg mekdi bagi gay meal ngn phone num skali....ahahaha

ainguzzle said...

gay=happy. sebab aku tatau gay=happy lima tahun lepas, aku dpt 0 utk quiz poetry aku. sebab aku tulis pasal homoseksual. and yes, paling tinggi ketika itu 2/10 kot. haha

whatever said...

oho~
tp gay meal kedengaran jijik hee

coklat panas said...

macam geli ja gay meal..haha

wallabiezz said...

happy meal = gay meal => pandainyeeee kalo dah buat bgtau eih