Thursday, August 14, 2008

Kebaikan kadangkala dibalas dengan kejahatan, tau?

10 comments:

teyha! said...

oh3. hebat nye aku ingat benda2 ni ade kat arkib negara.

Lynn said...

OMG !!!
So 80's !!! Good old days
I remember the monyet yang makan cili !!! Thanks for sharing :D

Chutra Padi said...

Bahan tontonan anak2 80-an.

karkadewa said...

rindu gile kat cite ni...
gaban pon xble nak challange time tu...

dilla said...

hi!i so love reading ur blog..sgt klaka & best..=) tq for making my day..hiks!

btw,kartun ni gile lame.i was wathcing it dgn kwn..ktorg gelak2 teringat zmn kecik2..^-^

Jebon said...

teyha! : itu la..tak banyak pun kat you tube :(

lynn : Yeah! Monyet makan cili! Haha!!

chutra padi : Anak2 80-an cool..

karkadewa : Kan? Tapi cerita Jepun yang perempuan main bola tampar tu aku tak boleh lupa.. Paling best.

dilla : Thanks.. :) Kalau terjumpa yang gagak haus lepas tu isi batu-batu dalam jar tu sila beritahu. terima kasih.

Chutra Padi said...

Jebo..cerita main bola tampar tuh cerita Meero Attack. Skill2 diorg yang dasat2 membuat aku kagum. Hahaha!

Jebon said...

betul chutra padi!! aku paling terharu kalau dia nak dekat-dekat kalah, tiba-tiba... SOMERSAULT BERPUSING!!!!! Fuu...

siggplus said...

dekat mana ya nak download cite2 ni?rindu sgt2 nk tgk balik

Fariz Bakar said...

saya dalam komuniti ini. +)
bola halilintar!