Thursday, August 21, 2008

Aku baru potong rambut

Sekarang rambut aku sebijik macam ni. Rambut sahaja. Kening dan telinga tidak.
Tapi aku sangat teringin jika boleh membentuk kening aku menjadi bentuk logo Nike. Mungkin itu boleh membuatkan aku dipaparkan dalam I Got Shot In The City. Hm..

12 comments:

dey said...

whoaa xkan rambut ko seperti tu?

Jebon said...

iya. rambut aku seperti ini. tak tipu.

ajiss said...

habis kontrak tk kena batal ke rambut mcm ni? waaa (masih terpegun)

Jebon said...

kontrak apa ajiss? tak cool ke rambut ni wei? habisla aku..

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

buruknya rambut. Sila makeover plis (:

Jebon said...

sudah agak terlambat untuk itu :(
tunggu panjang je la.

Konstantine said...

kamu ade obsesi dgn spock eyh skarang?hahaha

teyha! said...

karekter tu macam musang. jebon2. ape suda jadi. cepat la rambut ko panjang.

Jebon said...

Konstantine : Hanya dengan rambut dan cara-cara posing dia sahaja. Sangat cyber ok.

teyha! : Weiii.. jangan sebut musang! Berdoalah supaya rambut aku kembali seperti sedia kala.

teyha! said...

mungkin. tiba-tiba rambut ko terlupa cara tumbuh kembali. haha. tak2. cabul betul mulut.

ajiss said...

contract dgn king lhota. aku dh kate, aku dh kate.

Model Rambut said...

nice hahaha