Friday, July 18, 2008

24 Mei 1983, Petaling Jaya

Aku dilahirkan pada 24 Mei 1983 di Hospital Assunta, Petaling Jaya.

Pada hari kelahiran aku, Mat Nor dan kawan baiknya, Kit Leee, sangat terlebih excited.

Mahu tahu kenapa?

Menurut kata Bini Mat Nor, mereka terlebih excited kerana tarikh lahir aku sama dengan Bob Dylan.

Tsk.

14 comments:

hid said...

hey, i was born at hospital assunta gak. 1 month earlier la tapi from u..

nway, i enjoyed reading ur blog.

hope u dont mind i put it in my blog's link :)

hehe..

husni said...

hospital assunta mmg tempat yang sangat happening utk seseorang dilahirkan...manakala sekolah assunta tidak.

mr. izuan said...

tarikh lahir aku plak sama dengan Vince Chong (AF1), Fran Drescher.. dan Azzam!

Angel On My Bike said...

mcm mana pula tarikh lahir aku yg semua org raikan?

tahi,kenapa kau delete entry yg aku tak sempat baca.cis.kejam.

Jebon said...

hid : Terima kasih Hid! Orang-orang cool memang lahir di Hospital Assunta :)

husni : Tapi sekolah assunta adalah tempat yang best untuk lepak Huzz..

mr. izuan : Azzam? Haih.. Jem lahir bila ah?

Miss B : Aku dah post semula. Tapi aku tetap tak puas hati.. Rasa ada kekuranganlah.

Sue Anna Joe said...

Aku juga dilahirkan di Hospital Assunta. Tapi setahun lebih awal.

Mungkin kita patut buat Kelab Anak Lahiran Hospital Assunta. KALHA.

Jebon said...

sue anna joe : Hahaha!! Ya, aku rasa kamu betul. Kita patut tubuhkan KALHA! Sungguh cool kelab itu.

Ayman Ayatolla said...

best la crite lu bai.cool story dude.
itu gamba ic lu er.gamba ic lu pun seakan akan bob dilan beb.

LoveyAshLiecious said...

omg en/cik jebon, seriously i jatuh hati dgn blog anda. somehow, ur writting is so damn kelakar. for real okay. btw, i lahir pun di assunta tapi pada 23 mei 1988. bunyi-nya macam dekat2 kan?
peewitt. terasa mahu meng-linkkn blog jebon ini. semoga anda menaip selalu. chiow!

zaX said...

Saya juga.

=)

KALHA.
hahaha...

dani said...

tapi aku lahir kat hospital parit buntar?cmane nak join?

applepie said...

hahhaha..sume yg nama nyer assunta mmg cool..

-en.sani- said...

masa mak aku mahu lahirkan aku di Hospital Assunta,dia lari menuju ke Hospital Tampin,sebab tak mahu anak dia jadi cool...

miss J said...

i pun 24 mei tapi tahun 86. :)