Friday, July 25, 2008

Dedikasi 2

Kepada semua peminat Tomok New Boyz, aku ada berita. Tomok bukan sahaja boleh menyanyi sambil tutup hidung (aku tak pasti sengau itu akibat dia tutup hidung sambil menyanyi atau memang semulajadi, sebab bagi lagu-lagu dari genre seperti yang dibawa oleh New Boyz itu, jika lebih sengau lebih feeeeel), Tomok juga selalu menghiburkan aku dengan hasil tulisannya.

Sila ke sini untuk tangkap lentok/tangkap cintan/tangkap leleh/tangkap nangis/tangkap ______ (isi sendiri perkataan yang kamu suka di dalam ruang. Contoh : basah)

21 comments:

47 said...

Hahaha! :D

Kulat Hidup said...

prihatin juga ye pasal newboys ni..
sangat cemerlang..
tahniah ya..


heh.~

husni said...

eh tolong sikit eh...new boyZ ok bukan newboys...eja betul2.

-Presiden, Kelab Peminat New Boyz

magenta said...

hai sayer suker lagu tomok yang cuba-cuba 2... layan gilerrr...

cuba berbaik... (jahat!!)
cuba kekanan... (kiri!!)
cuba betulkan... (salah!!)
cuba luruskan... (gagal!!)

sesungguhnya pengalaman sayer semasa berblogging dengan tomok pada awal bulan mac dulu adalah antara pengalaman paling indah yang saya pernah lalui...tenkiu abang tomok...XoxO (big kiss, little hug, small kiss, big hug..)

Jebon said...

47 : Suka :)

Kulat : Wei, New Boyz wei. Bukan Boys. Jangan bikin Tomok marah..

Husni : Terima kasih Huzz, nasib baik ada orang seperti kau untuk membetulkan orang-orang seperti Kulat. Hanya Allah Taala saja yang boleh membalas jAseR YeW.

magenta : OoOoOoO.. yang ada 'Itu-itu juga. Itu juga. Sudahnyaaa aha, begitu juga wo hooo' tu eh? Itu kalau head banging tu memang layan SiYoTzZz..

marjerin said...

trend zaman tuh semua kumpulan kena nyanyi sengau. kalau tak percaya please check with other group yg satu genre with new boyz

hana_lalalala said...

hi junat! u prob dont remember me. u were my senior in pre-tesl.

anyway, this entry is funny! nyanyi tutup hidung! wahahhhaah

Ahmad Kamal Abu Bakar said...

Tomok pernah salam tangan saya. Dia tunduk kepala, dia kata "banngggg..."

Bersopan santun budak tu.

izuan said...

I was never a fan of New Boyz *sambil angkat kuali untuk melindungi diri dari dibaling peminat2 New Boyz kat blog Jebon*

Amiene Rev said...

Lagu-lagu Tomok dah lama tak kedengaran... macam lagu "Sejarah Mungkin Berulang..."

teyha! said...

tp mmg ade pun loser yg minat tomok. haha. doomsday.

saudagar gaRAM.. said...

m.nasir ada tak?


hahahahahaaa.....

saudagar gaRAM.. said...

m.nasir ada tak?


hahahahahaaa.....

mie_amour said...

saya trtipu...ingat btul2 tomok..eh,btul2 ke?tp xmnat sgt pun..shocked u guys hafal lagu tomok..ahahaha..salam tmpang lalu dan salam prkenalan..

Jagatraya said...

Hidup tomok!hoho..Penyanyi tutup hidung...

Jebon said...

marjerin : Iya, memang. sebagai contoh, kumpulan Boboy. Penyanyi dia nama Naqiu.

hana_lalalala : Hello!! Pre-Tesl? Fuu.. The best years of my life.. Until I met Dr. Hussein.

AKAB : Dia panggil you 'abang' walaupun korang tampak sebaya?

izuan : ada ke peminat New Boyz kat blog aku selain Husni?

Amiene Rev : Iya.. Lagu tu sudah jadi sejarah nampaknya.

teyha : Memang, nama dia Husni. Tengokla blog dia theelsewherecondition.blogspot.com Bilik dia ada poster Tomok.

saudagar garam : nanti aku cari. tunggu.

mie_amour : salam perkenalan :) hahaha.. terhafal la..

jagatraya : Hidup Tomok! Tengoklah fesyen rambut terbaru dia di Myspace.

ain hatikristal said...

hmm..sore tomok da ok la skang..
da tak sengau sgt..
bcoz dier da besar..
rambut pon da baru..
tengok la kat mespes dier..
www.myspace.com/tomok_newboyz

kat forum newboyz pon ade..
www.newboyz.highforum.net

**saye peminat New Boyz,sekian tima kaceh..**

Jebon said...

Oh, okay. Tak pernah dengar lagi suara Tomok sekarang. Mungkin betul juga kata kamu, dia dah besar. Suara dah pecah. Aku akan cekidaut myspace dia sebentar lagi. Terima kasih kerana berikan links.

syzn said...

hahaha...saya juga peminat tomok, dia kacak...tapi keding. rendah jah... =p

yaya J said...

haha meletup tup tap tup tap kot new boyz neh dulu . lagi2 tomok yg rmbutnye terbelah dua :D aah aku suke bace blog kau tp aku bukan stalker :p

AzwaZynal said...

hey. tomok dah jadi jutawan lah sekarang.
tahap kesengauan pun dah stabil nampaknya. hahaha.

opss..
tumpang lalu Jebon. :)