Monday, July 7, 2008

Cerita Maggi

  1. Pergi ke sini.
  2. Klik pada Gallery.
  3. Klik pada Winners.
  4. Tontonlah A Story of Maggie and Me.
  5. Lihat kredit.
  6. Selepas lihat nama Casting Director, bolehlah berhenti menonton sebab lepas tu dah tak ada apa yang penting lagi.
Kamu ingat aku tak perasan cast ada dua orang saja?

15 comments:

husni said...

oi oi oi kalau aku balik nanti kau cast aku jadi selebriti ok! aku nak jadi pelakon citrawara, nak masuk Mangga, URTV etc. sila uruskan!!!

Nizzkee said...

aku pun nak ko kast aku jadik selebriti.. bila je lagi weh?

Jebon said...

husni : target audience Mangga memang gemar hidung macam kau. Akan diuruskan!

nizzkee : Ex-bf kau kan Norman KRU (Kegemaran Husni btw), kau bila2 je boleh berlakon dengan dia orang. Kau tak perlukan aku wei.

47 said...

"target audience Mangga memang gemar hidung (tinggi)"

lol! takkan itu shj golongan yang di target?

btw, another sure fire way of reaching that target group - sertakan shot shot tepi dan dlm kolam renang dgn bulu ketiak didedahkan.

Jebon said...

47 : Hahahahahaha!! Betul tu! Mereka juga suka bulu yang di sekeliling pusat. Haih..
47, kamukah yang suka shots tepi dan dlm kolam renang dgn bulu ketiak didedahkan tu?

47 said...

hell no :D

husni said...

hidung aku normal mengikut saiz eropah. sila rujuk komen "a" di entri "Meet Syed Husni".

aku akan mulakan persediaan utk photo shoot kolam renang dari sekarang!!!

missSCHNEEBLY said...

aku tau ko pompuan tp dari penceritaan ko dalam blog, aku dah mule konpius.sile jgn konpiuskan aku lg....sbb sejak dulu aku asyik dikonpiuskan.

cheers!

desperate housewife said...

alah perempuan ke? aku baru nak berputik bunga-bunga cinta ni.

jgn musnahkan ilusi aku!

Nizzkee said...

J.. tak perlu laa mengeksploitasikan kisah-kisah lama aku di alam siber ni.. aku nak KAMU buat aku famous.. aku nak mengejar glamer dan fame.. sambil menyanyi "remember my name.. fame!"

Jebon said...

missschneebly : Jika aku ada masa lapang, aku akan buat satu post khas untuk menerangkan keadaan yang sebenar supaya kamu tidak terkeliru lagi :)

Cheers juga!

desperate housewife : maaflah kerana telah termemusnahkan ilusi kamu. sungguh tidak sengaja.

mr. izuan said...

hahaha.. show off!

Jebon said...

Main-main la izuan.. :>

Anonymous said...

junad ensem.

i like junad.

:)

gulagulagetah said...

Ala, just discovered your blog. Nak tengok tapi dah tak ada.