Friday, June 6, 2008

Umur : 25, Status : Bujang, Emosi : Terganggu

Semua gadis 25 tahun yang aku kenal sudah mula panik kerana mereka belum berkahwin.

Tenanglah kawan-kawan..

Tarik nafas dalam-dalam..

Dan fikir ini : Ellen DeGeneres dah 50 tahun baru nak kahwin.

Ini bermakna, kita semua.. Maksud aku, kamu semua, masih ada lagi 25 tahun...

Relax, okay?

7 comments:

husni said...

Tapi dia kaya-raya dok di California, 50 tahun boleh sedut sana sedut sini, bedah sana bedah sini...

di Kampung ABC mana ada semua tu, yang ada bedak sejuk jeeee.

Jebon said...

Jangan menipu eh, Kampung ABC pun guna produk Sendayu Tinggi atau Felisa 'Kosmesstik' sekarang.

Jebon said...

Eh Huzz.. Kau pun panik ke? Dan.. kau pakai bedak sejuk ke?

husni said...

Kalau bagi Ellen Degeneres ni pakai Sendayu Tinggi dengan Felisa Kosmesstik pun layan jugak...boleh dia pegi Jalan Masjid India cari tudung untuk Kate Moss ;P

Aku sekarang menggunakan produk-produk Nivea for Men seperti Losyen pelindung muka, pencuci muka dan sebagainya. Ternyata berkesan!

mr. izuan said...

korang ni menggunakan bahasa melayu yang betul tapi aku tetap rasa nak tergelak. kenapa ek?

yaya schmaya :) said...

hahahhaha ni pun TOOO FUNNNY! matila i gelak je kerjaaa everytime readin your blog ngehhehehe

Angel On My Bike said...

woi.jgn makan sendayu tinggi.mcm ada effect kat kidney.kalau nak aku ada jual satu pil ni .tupai manja.utk perempuan dan Husni. rm 15 sebotol.