Sunday, May 25, 2008

Dua Lima

Hari ini, aku berumur 25 tahun.

Aku tak suka.

Tapi tadi sewaktu di hospital, doktor yang merawat Mat Nor tanya aku,

'Adik, cuti sekolah dua minggu ni, tak ada rancangan apa-apa ke?'

Aku jawab, 'Tak ada, Makcik.'

14 comments:

nais said...

dah buat kerja rumah tak? skolah start hari isnin, dik

Jebon said...

Tak ada kerja rumah kak. Akak yang ada assignments dan classes kan? Ngee.. (berkata sambil makan di Lala Chong)

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

wakaka mesti u looked so young..patut bangga :)

zaX said...

gok deng.
Lala Chong, dow...

* terliur *

Miss Farina said...

kalau aku, bangga x hingat dunia oooo

uetoAya said...

ok r tu..bangga sikit umur 25 nmpk muda..cube jalan2 pki suar trek, mesti sume manusia panggil "adik"..hakhakhak..mcm dak skolah!!!!!!!

one said...

makcik instead of doktor or doctor.
hohoho

Shikin Hambali said...

teuskan! lagi kelakar than how my friend described it.
ive read your whole blog in one fricking day kat ofis ni (obvious ke hari ni takde keje?). sampai jd almost psycho....

Lin said...

I'm 26 and still ade orang tanya saya skolah form berapa. That question is no longer a compliment at this age. Darn it.

posurm said...

ni mesti sm kes dgn aku nie..
kecik n pendek..!

samakah kita?
huhuhu

T I N A said...

Happy belated birthday!! Eh tapi ni dah tahun 2010. Umur you dah 27 tahun. Dah tua. Huuuu.... ;P

shiera mustafa said...

huh ~ penat membaca 1 blog neh smggu ! akhirnya abes gak . klaka la :)

neway confuse cket . jebon neh laki ke pmpuan . tp ape2 pn xpe . sweet kdg2 klo laki . ganas cket kdg2 klo pmpuan :)

npe lama xupdate .

T I N A said...

hari ini, you berumur 28 tahun.

happy birthdayyyyy!!

Jebs said...

Happy birthday, Tina!!! Semoga you murah rezeki, kekal lawa, disejahterakan kesihatan, terus hip & bahagia.

Sempena hari jadi you, kalau kita terjumpa, i akan bagi you pegang bahu i selama 5 saat.

I harap you jumpa la wish ni, kalau tak agak memalukan i cakap sorang-sorang..